ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ashtray.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ LINK ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK
Join the Linkwise Affiliate Network!

Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2009

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ

Βρώμικο πόλεμο κατά της χώρας μας κάνουν οι τούρκοι με όλα τα μέσα.
Αυτή τη φορά, επιστράτευσαν τουρκικούς «επιχειρηματικούς» ομίλους, που δήθεν επιθυμούννα «επεκτείνουν» τις δραστηριότητές τους στην Ελλάδα. Όλα τα είχαμε... Βέβαια, χρησιμοποιούν τον τύπο της... γείτονος για να δημιουργήσουν το κατάλληλο «κλίμα».

Σύμφωνα με άρθρο της εφημερίδας "Ραντικάλ" και τίτλο «
Μήπως ήρθε η ώρα να αγοράσουμε ελληνικές τράπεζες;» ο αρθρογράφος της εφημερίδας Μαφχί Εγιλμέζ (ο οποίος είναι και μέλος του ΔΣ της τουρκικής τράπεζας Garanti Bankasi, που ανήκει στον τουρκικό επιχειρηματικό όμιλο Dogus και πλέον και στον αμερικανικό όμιλο General Electric Consumer Finance), αναφέρει πως η κρίση επηρέασε περισσότερο την Ελλάδα απ' ό,τι την Τουρκία και στη χώρα μας δημιουργήθηκαν «ευκαιρίες».

Επίσης αναφέρεται ότι «η Ελλάδα είναι σε καλύτερη θέση από την Τουρκία στον πληθωρισμό και στην ανεργία και σε χειρότερη στο έλλειμμα, στο δημόσιο χρέος και στο έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών. 
Είναι ωφέλιμο, οι επιχειρηματίες μας να παρακολουθούν από κοντά την κατάσταση των τραπεζών και των επιχειρήσεων στην Ελλάδα,ακόμη και στην Ουγγαρία, στην Ισπανία και στην Πορτογαλία. Θα πρέπει να έχουμε μάθει τις ευκαιρίες που δημιουργεί η κρίση όταν αυτοί αγόραζαν τις τράπεζές μας ή γίνονταν συνέταιροι. Ίσως να έχει έλθει η ώρα η κίνηση κεφαλαίου να γίνει και λίγο από μας προς αυτούς».


Καιρός λοιπόν οι αρμόδιοι στην Αθήνα να ξυπνήσουν.

Ήδη, σε νησιά όπως η Κως, λίγα ακίνητα-φιλέτα ανήκουν πια σε Έλληνες και πολλά σε Τούρκους επιχειρηματίες... 

Και όσοι δεν αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο, ας σκεφτούν γιατί οι ξένοι δεν μπορούν να αγοράσουν γη στη Τουρκία.
Τούρκοι επενδυτές θα πρέπει να αδράξουν την ευκαιρία που δημιουργούνται από την κρίση στην Ελλάδα και να επενδύσουν στη χώρα, είπε Selim Egeli, "Ακριβώς όπως δραστηριοποιήθηκαν οι Ελληνικές Τράπεζες στην τουρκική αγορά, τώρα είναι η σειρά των τουρκικών τραπεζών να κάνουν το ίδιο," είπε ο Egeli.
"Υπάρχει μια γενική αντίληψη ότι η κρίση αυξήθηκε γρήγορα και σε ακραίο επίπεδο. Ωστόσο, αν σας ρωτήσω εγώ αν στην Ελλάδα θα λάβουν παρόμοια μέτρα με αυτά που η Τουρκία έλαβε τη διάρκεια του 2001 κατά την τραπεζική κρίση για την μείωση του ελλείματος.
Εάν η Τουρκία αποφασίσει να αυξήσει τις εξαγωγές της προς την Ελλάδα 5 τοις εκατό, το επίπεδο των εξαγωγών της χώρας μας στην Ελλάδα, η οποία ανέρχεται σε 3,5 έως $ 4 δισεκατομμύρια δολάρια τώρα , θα ανέλθει σε ετήσια 8 δισεκατομμύρια δολάρια", είπε ο Egeli. "Πιστεύω ότι μπορούμε να επιτύχουμε αυτό το ποσοστό σε ενάμιση χρόνο".
Όταν πρόκειται για την χρηματοδότηση ενός βιομηχανικού κλάδου, ο Egeli είπε: "Οι τουρκικές τράπεζες μπορούν να αποκτήσουν μερίδιο στην Ελλάδα ή με τη σύναψη εταιρικών σχέσεων ή με την αύξηση των εργασιών τους στην αγορά".
"Στον τουρισμό, ενώνοντας τις δυνάμεις, οι δύο χώρες θα μπορούσαν να επωφεληθούν πολύ περισσότερο από ότι στη βιομηχανία. Εκτύπωση από κοινού για τη διανομή φυλλαδίων σε τουρίστες είναι ένας τρόπος να το κάνουμε αυτό", σύμφωνα με τον Egeli.
Έλληνες αυτός θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΔΕΣ ΟΛΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

Ακτοπλοϊκά - Viva Travel