ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ashtray.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ LINK ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK
Join the Linkwise Affiliate Network!

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΚΡΕΑΤΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ




Συνολικά 3,7 τόνους ακατάλληλων κρεάτων κατέσχεσε η Νομαρχίας Πειραιά από εταιρεία που λειτουργεί στην παλιά κρεαταγορά του Ρέντη και είχε μάλιστα προμηθεύσει στο Πολεμικό Ναυτικό προϊόν κοτόπουλου που βρέθηκε θετικό σε σαλμονέλα.

Οι κτηνίατροι της Νομαρχίας κατέσχεσαν κρέατα που εμφάνιζαν αλλοίωση ή έφεραν δυσδιάκριτες ή και ελλιπείς σημάνσεις από σφραγισμένο κατάστημα και φορτηγό ψυγείο της εταιρείας.

Του ελέγχου είχαν προηγηθεί καταγγελίες κτηνοτρόφων από τη Βόρειο Ελλάδα και εμπόρων κρέατος, σύμφωνα με τις οποίες η συγκεκριμένη εταιρεία ήταν ασυνεπής στις οικονομικές της υποχρεώσεις - τα χρέη της φέρεται να υπερβαίνουν τα 5 εκατ. ευρώ- ενώ κάθε προσπάθεια επικοινωνίας με κάποιον υπεύθυνό της ήταν άκαρπη.

Το ίδιο χρονικό διάστημα η Νομαρχία Πειραιά πληροφορήθηκε από το Πολεμικό Ναυτικό ότι ποσότητα κατεψυγμένου γεμιστού ρολού κοτόπουλου που είχε ..........

προμηθευτεί από τη συγκεκριμένη εταιρεία απεδείχθη μετά από εργαστηριακές αναλύσεις ότι ήταν «Μη Ασφαλές - Επιβλαβές» για τη δημόσια υγεία λόγω σαλμονέλας.

Με εντολή του Νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα και αφού ζητήθηκε η συνδρομή της εισαγγελίας και της αστυνομίας το κλιμάκιο κτηνιάτρων προχώρησε σε έλεγχο των εγκαταστάσεων και του φορτηγού ψυγείου.

Καρασχέθηκαν 1.500 κιλά σφάγια θηραμάτων, κυρίως αγριογούρουνου, με δυσδιάκριτες, ελλιπείς σημάνσεις ή και πλήρη έλλειψη σφραγίδας, 1.200 κιλά αλλοιωμένης γαλοπούλας, 900 κιλά σφάγια αγριογούρουνου, 120 κιλά σφάγια μοσχάρι και 15 κιλά σφάγια αρνιού με δυσδιάκριτες, ελλιπείς σημάνσεις.

Δεν βρέθηκε πάντως μολυσμένο γεμιστό κοτόπουλο.

Για την υπόθεση η Νομαρχία Πειραιά καταθέτει μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα Πειραιά και θα προχωρήσει και στην επιβολή διοικητικών κυρώσεων.

«Σε κάθε περίπτωση αυτό που πρέπει να επισημάνουμε είναι ότι η συγκεκριμένη εταιρεία δεν αποτελεί το κανόνα αλλά την εξαίρεση στην Κρεαταγορά του Ρέντη. Πρόκειται για μεμονωμένο γεγονός» δήλωσε ο νομάρχης Γιάννης Μίχας.

ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΔΕΣ ΟΛΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

Ακτοπλοϊκά - Viva Travel