ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ashtray.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ LINK ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK
Join the Linkwise Affiliate Network!

Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2009

ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΙΝΙΚΕΣ


Πολύ μελάνι χύνεται για τη διαπίστωση και περιγραφή του θέματος, αλλά οι αναφορές ειδικών και μη, δεν προχωρούν στο δια ταύτα.
Το σκαθάρι απελαύνει ακάθεκτο και όλο και πληθαίνουν οι φωνές για εγκληματικές καθυστερήσεις στη συντονισμένη, στοχευμένη και υπεύθυνη δράση που έπρεπε να είχε ληφθεί από καιρό. Έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος και από την ενημέρωση που έχει γίνει στο κοινό, ως μοναδική λύση στο πρόβλημα, προβάλλεται το ...πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι!.
Έτσι δεν θα μείνει φοίνικας για φοίνικας στην Κρήτη, αλλά το εξωφρενικό είναι ότι ακόμη συζητούν ως ενδεχόμενο κίνδυνο και τον αφανισμό του μοναδικού αυτοφυούς φοινικόδασους στην Ευρώπη - ένα φυσικό μνημείο
που σεβάστηκαν οι αιώνες και απειλείται (όπως λένε) σήμερα από ένα "βουλιμικό" έντομο...
Απορίας άξιον είναι αν έχουν αναρωτηθεί όλοι εκείνοι που παρελαύνουν από τα κανάλια και τις εφημερίδες και κραυγάζουν για την ανάγκη λήψης μέτρων, εκπόνησης σχεδίων και μελετών, μήπως δεν χρειάζεται να ανακαλύψουν εξ αρχής την πυρίτιδα ...
Τους πρόλαβαν άλλοι, σε χώρες που χιλιάδες εκτάρια είναι καλυμμένα με φυτείες χουρμαδιάς, με εντοπισμένο το συγκεκριμένο παρασιτικό έντομο, το οποίο καταπολεμούν συστηματικά και αποτελεσματικά..
Γιατί άραγε δεν έχει απευθυνθεί κανείς αρμόδιος ή η ίδια η επίσημη πολιτεία (τουλάχιστον μέχρι σήμερα δεν ανακοινώθηκε τίποτα τέτοιο) σε κάποια από τις γειτονικές χώρες της Μέσης Ανατολής ή της Βόρειας Αφρικής, να προσκαλέσουν και να συμβουλευτούν τους ειδικούς και να εφαρμόσουμε τις από δεκαετίες εφαρμοζόμενες μεθόδους καταπολέμησης του σκαθαριού, τις οποίες χρησιμοποιούν εκεί ; Εξ άλλου όλα αυτά είναι γραμμένα σε βιβλία, τα φάρμακα και οι συνδυασμοί που χρησιμοποιούν είναι δημοσιευμένα σε πλούσια βιβλιογραφία.
Άραγε γιατί ;

ΑΝΑΤΟΛΗ-ΕΦΗ

http://i-diadromi.blogspot.com/2009/12/blog-post_5636.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΔΕΣ ΟΛΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

Ακτοπλοϊκά - Viva Travel