ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ashtray.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ LINK ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK
Join the Linkwise Affiliate Network!

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2010

Η ΘΥΣΙΑ 9 ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΜΠΑΝ ΜΠΑΪΡΑΜ

Της Μ. Μαρτίδου
Αθωώθηκαν για την ζωοκλοπή, αφού ήταν εργαζόμενοι στην μονάδα οπότε θεωρήθηκε ότι τέλεσαν το αδίκημα της υπεξαίρεσης, αλλά αφού αποζημίωσαν τον κάτοχό τους, απαλλάχθηκαν
Ήταν πολύτεκνοι ο ένας με τέσσερα και ο άλλος με τρία παιδιά…

Μπορεί να πήραν τα 9 πρόβατα για να κάνουν ένα πλούσιοκουρμπάν μπαϊράμ οι δύο μουσουλμάνοι κατηγορούμενοι που αντιμετώπιζαν την κατηγορία της ζωοκλοπής, αλλά αποδείχθηκε ότι εργαζόταν στην κτηνοτροφική μονάδα του Γιώργου Ζιγούλα από το χωριό Πηγές Καβάλας και το αδίκημα μετατράπηκε σε υπεξαίρεση. Όταν είδαν ότι το αφεντικό τους, τους μήνυσε για την πράξη τους έσπευσαν να επιστρέψουν σε χρήματατην αξία των προβάτων, αφού ήδη είχαν καταναλωθεί και να του ζητήσουν συγνώμη μήπως και τους ξαναπάρει στην δούλεψή του.
Ο Γιώργος Ζιγούλας που παρέστη στο δικαστήριο με συνήγορο υπεράσπισης τον Κώστα Κουρτίδη από την Ξάνθη, τους συγχώρεσε και η υπόθεση έληξε με την απαλλαγή τους από το Τριμελές Εφετείο Θράκης όπου εκδικαζόταν η υπόθεση. Οι ίδιοι επικαλέστηκαν το γεγονός ότι είχαν πολύτεκνες οικογένειες και πήραν τα ζωντανά για να περάσουν τις γιορτές του κουρμπάν μπαϊραμιού!
Από "ΧΡΟΝΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ"Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΔΕΣ ΟΛΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

Ακτοπλοϊκά - Viva Travel