ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ashtray.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ LINK ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK
Join the Linkwise Affiliate Network!

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Η "ΣΗΜΕΡΙΝΗ" ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΨΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ .




Σκότωσαν τον γιό του εκδότη που αντιστάθηκε στο σχέδιο Ανάν!






ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
...
ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ... ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ...



Αυτό είναι κατά πάσα πιθανότητα το μήνυμα που λαμβάνει ο Ελληνισμός με την δολοφονία του Άντη Χατζηκωνσταντή που ΕΞΕΦΡΑΖΕ ΔΗΜΟΣΙΑ την Πατριωτική του άποψη και διαφωνούσε με τους χειρισμούς του Χριστόφια και των λοιπών προσκυνημένων.



Κι αυτό εξαγόταν και από την διαχρονική γραμμή των Μέσων που είχε στην κατοχή της η οικογένεια Χατζηκωνσταντή...



Τα Απανωτά χτυπήματα στην Κύπρο σε διάστημα λίγων μόνο ημερών, που συγκλονίζουν ολόκληρο τον Ελληνισμό, δεν αποτελούν σύμπτωση αλλά στρατηγικό σχέδιο τρομοκράτησης των Ελλήνων που ατιστέκονται στο ξεπούλημα...


Για τους γνωρίζοντες το παρασκήνιο στο σχέδιο ΑΝΑΝ, ο ευπατρίδης καναλάρχης – εκδότης, σήκωσε τη σημαία της αντίστασης απέναντι στο προδοτικό και χρυσοπληρωμένο έκτρωμα, παρότι ήταν ενάντια στα προσωπικά και επαγγελματικά του συμφέροντα.

Ο Χατζηκωστής πρωτοστατεί και σε κάθε ενέργεια που συμβάλλει στην ασφάλεια της Κύπρου και την προστασία των κυριαρχικών της δικαιωμάτων. Πιέσεις στο ΑΚΕΛ, ακόμα και για την διεξαγωγή της σημαντικότατης για την ασφάλεια της Κύπρου άσκησης “Νικηφόρος”. Πιέσεις στον Χριστόφια για την υποχωρήτικότητα και το επικείμενο ξεπούλημα ή τη νεκρανάσταση σχεδίου τύπου Ανάν.

Μετά την πρωτοφανή ενέργεια με την σωρό του Τάσου Παπαδόπουλου, άλλο ένα τραγικό και εξοργιστικό συμβάν λαμβάνει χώρα στην Κύπρο.



ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΕΦΑΛΙ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ... ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ.. ΚΥΠΡΙΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.


Άντης Χατζηκωνσταντής ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ . ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ , Η ΘΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ. ΓΕΡΑ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.




ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΚΟΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ. ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. ΙΕΡΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟΥς ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ..




Πριν δύο ημέρες άγνωστοι λεηλάτησαν τον τάφο του πρώην προέδρου της Κύπρου, Σπύρου Κυπριανού! Όμως το θέμα δεν έπαιξε στα ΜΜΕ στην Ελλάδα. Λίγο νωρίτερα σύλησαν τον τάφο του Τάσσου Παπαδόπουλου και τώρα δολοφονούν έναν επιχειρηματία που έκανε μια σημαντική ομιλία(ο πατέρας του) στο κανάλι και μιλούσε για ξεπούλημα της Κύπρου(με την τακτική που ακολουθείται). Αυτά τα είπε πριν μια εβδομάδα!

Είπε για 
την Κύπρο που χάνεται με την πολιτική που ακολουθεί ο Χριστόφιας. Όσοι σηκώνουν φωνή στην Κύπρο ή αποτελούν σύμβολα λεηλατούνται οι δολοφονούνται.
Τα συμφέροντα είναι μεγάλα και ακόμα δεν έχει συλληφθεί κανένας. Μήπως όλα τα γεγονότα συνδέονται όπως και αυτά με την ...εξαφάνιση της Ελληνικής σημαίας από νεκροταφείο αλλά και από τον τάφο του Παπαδόπουλου πάλι προχθές






























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΔΕΣ ΟΛΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

Ακτοπλοϊκά - Viva Travel