ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ashtray.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ LINK ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK
Join the Linkwise Affiliate Network!

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2010

Η ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Εννέα στους δέκα πολίτες, σύμφωνα με το τακτικό Ευρωβαρόμετρο που διενεργήθηκε στο διάστημα μεταξύ της 23ης Οκτωβρίου και της 18ης Νοεμβρίου 2009 , δηλώνουν «απογοητευμένοι» από την εικόνα που παρουσιάζουν σήμερα η Ελληνική οικονομία, καθώς επίσης η εγχώρια αγορά απασχόλησης, ενώ οι...
... 8 στους 10 εκτιμούν ότι η ζωή των παιδιών τους θα είναι δυσκολότερη από αυτή που βιώνουν οι ίδιοι σήμερα.

Πιο αναλυτικά, το 91% των Ελλήνων πιστεύουν ότι η Ελληνική οικονομία βρίσκεται σε δεινή θέση και το 94% εμφανίζονται απογοητευμένοι από την παρούσα κατάσταση της απασχόλησης.

Αναφορικά με την αγοραστική δύναμη των ερωτηθέντων, δηλαδή τα αγαθά που το νοικοκυριό τους μπορεί να αντέξει οικονομικά στην καθημερινή ζωή τους, οι Ελληνες πολίτες στην πλειονότητά τους (71%) βρίσκουν ότι η τωρινή τους κατάσταση έχει χειροτερέψει συγκριτικά με αυτήν προ πέντε ετών.

Αρκετοί είναι οι πολίτες που δυσκολεύονται να κάνουν οποιοδήποτε σχέδιο για το μέλλον, που αφορά το νοικοκυριό τους, καθώς η παρούσα κατάσταση στην οποία βρίσκονται δεν τους το επιτρέπει (46%).

Πρώτα στη λίστα των προβλημάτων που αντιμετωπίζει στην παρούσα φάση η Ελλάδα είναι αυτά της οικονομίας (60%) και της ανεργίας (46%).

Πληθωρισμός
Σε προσωπικό επίπεδο διαπιστώνεται ότι η οικονομική κατάσταση εν γένει (47%), καθώς και η άνοδος των τιμών / πληθωρισμός (43%) συνεχίζουν να ιεραρχούνται πρώτα στη λίστα.

Επίσης, η ανεργία φαίνεται να αποτελεί άμεση απειλή για έναν στους πέντε Ελληνες και Ευρωπαίους πολίτες, καθώς 19% του Ελληνικού και 20% του ευρωπαϊκού δείγματος εκφράζουν ανησυχία για την εργασιακή απασχόλησή τους (σε προσωπικό επίπεδο).
Θεωρούν ακόμη ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε χειρότερη μοίρα συγκρινόμενη με τον μέσον όρο των υπόλοιπων χωρών της Ευρωπαϊκής Ενωσης στο κόστος διαβίωσης (91%), στις τιμές της ενέργειας (88%), στην κατάσταση του περιβάλλοντος (70%) και στην ποιότητα της ζωής (69%).

Eπίσης 2 στους 3 Έλληνες δηλώνουν πως δεν εμπιστεύονται τους πολιτικούς και πιστεύουν πως η σημερινή κατάντια της χώρας οφείλεται γενικότερα στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και στην αδιαφορία των υπευθύνων να διαχειριστούν τα επι σειρά ετών συσσωρευμένα προβλήματα του τόπου.

πηγή: http://tiresias-press.blogspot.com/2010/01/blog-post_4636.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΔΕΣ ΟΛΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

Ακτοπλοϊκά - Viva Travel