ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ashtray.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ LINK ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK
Join the Linkwise Affiliate Network!

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

"ΜΑΥΡΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ"





Greece: the problem of illegal immigration

www.dailymotion.com

Μεγάλη μερίδα από τα Ελληνικά ΜΜΕ δεν κρατάει πια ούτε καν τα προσχήματα 
και προπαγανδίζει εναντίον της Ελλάδος!!


- Ο Ιός βγάζει τα εισαγωγικά από το "Ελληνομακεδονικό λεξικό" και η
Ελευθεροτυπία το αποδέχεται. Μακεδόνες σκέτο λοιπόν οι Σκοπιανοί και
για την Ελευθεροτυπία.


- Ο ΑΝΤ1 πλέον ανοιχτά, προπαγανδίζει μέσω της ζάμπλουτης Τατιάνας Στεφανίδου του αντισυνταγματικού κι ανθελληνικού νομοσχεδίου υπέρ των λαθρομεταναστών.

Η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή της "αξίζει να το δεις" στον Αντ1, παρουσίασε μία Αφρικάνα λαθρομετανάστρια 23 ετών και έκανε προπαγάνδα υπέρ της χορήγησης Ιθαγένειας (και όχι υπηκοότητας με όρους) στους λαθρομετανάστες.

Καλεσμένη της επίσης ήταν, η υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ , Θεοδώρα Τζακρή, όπου και εξηγούσε για το πως θα πάρουν όλοι οι λαθρομετανάστες Ελληνική Ιθαγένεια..

Υπήρχαν βέβαια και αρκετοί λαθρομετανάστες και παιδιά αυτών μέσα στο στούντιο , όπου χειροκρόταγαν σε κάθε έκκληση της Τατιάνας να χορηγηθεί Ελληνική Ιθαγένεια σε αυτούς..

Περιτό να σας πούμε ότι τα τηλέφωνα του ΑΝΤ1 κατακλύστηκαν από ακροατές που διαμαρτύρονταν, με αποτέλεσμα να τελειώσει απότομα η εκπομπή..

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές ο προβληματισμός στον εν λόγω κανάλι είναι μεγάλος και προσπάθησαν να αποσιωπήσουν τον πανικό τους, αλλά η ζημιά έγινε και διέρρευσαν τα πάντα στο προσωπικό, απ' όπου και μεταφέρθηκαν τα νέα σε εμάς.

Η Τατιάνα,ελπίζει πλέον στην υψηλή προστασία κυβερνητικών στελεχών, αλλά και άλλων παραγόντων που πιθανόν να κρύβονται πίσω από την διεύθυνση, για να κρατήσει την στάση της και να μειώσει τους κραδασμούς που η ίδια με την ανθελληνική συμπεριφορά της προκάλεσε.
Εδώ μπορείτε να διαμαρτυρηθείτε για τον απαράδεκτο ανθελληνισμό του καναλιού και της συγκεκριμένης δημοσιογράφου, η οποία προφανώς στην καλοασφαλισμένη βίλλα της και την πλουσιοπάροχη ζωούλα της, μακρυά από πολυπολιτισμικούς κινδύνους, αγνοεί τα προβλήματα του μέσου Έλληνα :
 



*Το email του ANT1 είναι : http://www.antenna.gr/node/1230
Το τηλεφωνο του ΑΝΤ1 ειναι : 2106886100

*To email του Νίκου Ευαγγελάτου είναι κάτω δεξιά στην σελίδα: *http://www.newsit.gr/
*Το email της Τατιάνας Σταφανίδου είναι κάτω δεξιά στην σελίδα: *http://www.tatianasteam.gr/

Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την ιθαγένεια σε μετανάστες! Λέει ΟΧΙ στην αυτοκτονία!! Όχι στην εθνοκτονία! Όχι στην Εθνοπροδοσία! Όχι στους νεοταξικούς που αλλοιώνουν την Εθνική μας ταυτότητα, με σκοπό την άνευ όρων παράδοση μας στον εχθρό!
Όλοι οι Έλληνες ελπίζουν σ'ενα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας και στη διαιώνιση του ενδόξου και ηρωϊκού γένους μας!! ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ;



1 σχόλιο:

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΔΕΣ ΟΛΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

Ακτοπλοϊκά - Viva Travel