ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ashtray.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ LINK ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK
Join the Linkwise Affiliate Network!

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Το νέο TABLET της APPLE





Λίγες ώρες πριν την πολυαναμενόμενη παρουσίαση του Tablet της Apple, ο αμερικανός επιχειρηματίας επενδυτής με ελληνικές ρίζες Jason Calacanis, αποκάλυψε, μέσω του Twitter, λεπτομέρειες για το νέο γκάτζετ.

Το News247 θα σας μεταδίδει live τις εξελίξεις για το Tablet κατά τη διάρκεια της ημέρας και το βράδυ θα καλύψει την παρουσίαση, δίνοντας στους αναγνώστες του τη δυνατότητα να σχολιάζουν σε πραγματικό χρόνο το νέο γκάτζετ.

Μέχρι στιγμής, αυτό που έχει γινει γνωστό επίσημα είναι ότι το Tablet θα βασίζεται στην τεχνολογία του iPhone και θα λειτουργεί και ως ebook.

Σε συνέντευξή του στο CNBC o διευθύνων σύμβουλος του MacGraw-Hills επιβεβαίωσε ότι τα textbooks του γνωστού εκδοτικού οίκου θα βρίσκονται στο Tablet της Apple, το οποίο σύμφωνα πάντα με τον Terry McGraw θα βασίζεται στο λειτουργικό OS του iPhone.

"Συνεργαστήκαμε με την Apple. Το Tablet, θα βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα του iPhone. Εμείς θα έχουμε το 95% των βιβλίων μας διαθέσιμων για τον νέο υπολογιστή. Έτσι οι χρήστες του Tablet θα έχουν πρόσβαση σε μια τεράστια βιβλιοθήκη γνώσης. Το Tablet θα είναι εκπληκτικό" δήλωσε ο MacGraw.

Τα σχέδια της Apple αναμένεται να φέρουν αλλαγές στις τιμές των ebooks, καθώς οι εκδότες είναι δυσαρεστημένοι με την πολιτική της Amazon η οποία τα κοστολογεί στα 9,99 δολάρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Wall Street Journal ενόψει του νέου γκάτζετ, η Apple ζήτησε από τους εκδότες να ορίσουν τιμές για τα ευπώλητα βιβλία στα 12.99 με 14.99 δολάρια, ενώ ελάχιστα θα κοστίζουν 9.99 δολάρια. Η Apple θα παίρνει το 30% και οι εκδότες το 70% του κέρδους.

Ήδη πολλοί εκδοτικοί οίκοι προσδοκούν σύναψη συνεργασίας με την Apple και περιμένουν με ενδιαφέρον τη σημερινή παρουσίαση. Οι εκδότες είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την έλευση της Apple στην αγορά του ebook, μέσω του Tablet.


Οι αποκαλύψεις του Calacanis

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Jason Calacanis, δοκίμασε το Tablet επί δύο εβδομάδες και δηλώνει ενθουσιασμένος.

Ο νέος υπολογιστής θα κοστίζει 599, 699 και 799 δολάρια και τιμή θα εξαρτάται από το μέγεθος και τη μνήμη. Επίσης θα έχει ασύρματο πληκτρολόγιο και δυνατότητα σύνδεσης με την τηλεόραση.

Ο Jason Calacanis μας πληροφορεί ότι το Tablet της Apple είναι εξαιρετικό για την ανάγνωση εφημερίδας και ικανοποιητικό ως προς την παραγωγή βίντεο, χωρίς όμως να φέρνει κάτι καινούργιο. Έχει δύο κάμερες. Μία μπροστά και μία στην οθόνη για να μπορείς να γράφεις και μπροστά σου, αλλά και τον εαυτό σου.

H οθόνη είναι τεχνολογίας. Το Tablet έχει υποστήριξη 3G και Wifi. Σύμφωνα με τον Calacanis τα παιχνίδια του είναι σε εκπληκτικό επίπεδο.

Το Apple Tablet θα έχει επιφάνειες αφής που θα αναγνωρίζουν τον χρήστη και ιδιοκτήτη και θα υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης πέντε διαφορετικών χρηστών (π.χ. τα μέλη μιας οικογένειας).

Επίσης το Tablet θα μπορεί να λειτουργεί ως iPhone, με δυνατότητα να τρέχει παράλληλα πολλές εφαρμογές.

Ένα αρνητικό που εντοπίζει ο μπλόγκερ, είναι ο χρόνος διάρκειας της μπαταρίας, ο οποίος είναι αρκετός όταν το χρησιμοποιούμε ως ebook, αλλά πολύ λίγος (2-3 ώρες) όταν παίζουμε παιχνίδια. Προσθέτει όμως ότι έχει ηλιακό πάνελ για επαναφόρτιση της μπαταρίας (!)

Το καλύτερο από όλα σύμφωνα με τον Calacanis είναι ο ενσωματωμένος δέκτης τηλεόρασης High definition και η λειτουργία εγγραφής βίντεο.

Πόσα από τα παραπάνω ισχύουν θα το διαπιστώσουμε στην παρουσίαση του Tablet σήμερα στις 20:00 (ώρα Ελλάδας).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΔΕΣ ΟΛΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

Ακτοπλοϊκά - Viva Travel