ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ashtray.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ LINK ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK
Join the Linkwise Affiliate Network!

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Ανεξέλεγκτη η παιδική πορνογραφία στην Ιαπωνία!!!


Αύξηση της τάξης του 40% σημείωσαν τα κρούσματα παιδικής πορνογραφίας στην Ιαπωνία το 2009, όπου η κατοχή βιντεοταινιών και φωτογραφιών για ιδιωτική χρήση δεν καταδικάζεται σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο, ανακοίνωσε την Πέμπτη η αστυνομία.
Πέρυσι, 935 κρούσματα καταγράφηκαν από τις Αρχές Δίωξης, παρουσιάζοντας μια αύξηση 38,3% σε σχέση με το 2008, αναφέρουν οι τελευταίες στατιστικές.

Ο αριθμός των θυμάτων επίσης αυξήθηκε κατά 21,6%, με 411 παιδιά ηλικίας κάτω των 18 ετών. Είναι το υψηλότερο ποσοστό από... το 2000 όταν
η αστυνομία άρχισε να συγκεντρώνει στοιχεία για την παιδική πορνογραφία.

Συνολικά 650 άτομα παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη, ανάμεσά τους 16 γονείς των θυμάτων, επισημαίνεται στην ετήσια έκθεση της ιαπωνικής αστυνομίας.

Η χρήση του διαδικτύου ευνοεί την εξάπλωση της μάστιγας αυτής, καθώς πέρυσι οι 507 υποθέσεις από τις 935 που καταγράφηκαν συνολικά, αφορούσαν κρούσματα παιδικής πορνογραφίας στο διαδίκτυο. Ο αριθμός είναι σχεδόν διπλάσιος σε σχέση με τον αντίστοιχο του 2008.


Ο ισχύων νόμος που θεσπίστηκε το 1999 απαγορεύει την παραγωγή και πώληση φωτογραφιών, βίντεο και άλλου πορνογραφικού υλικού με πρωταγωνιστές παιδιά και την κατοχή τους για εμπορικούς σκοπούς ή διανομή. Ωστόσο η κατοχή για ιδιωτική χρήση αυτού του είδους του υλικού μέχρι στιγμής επιτρέπεται.

Οι ΗΠΑ και άλλες ανεπτυγμένες χώρες κατηγορούν τις ιαπωνικές αρχές ότι επιδεικνύουν χαλαρότητα απέναντι στο πρόβλημα και θεωρούν την Ιαπωνία από τους μεγαλύτερους παραγωγούς υλικού παιδικής πορνογραφίας στον κόσμο.

Η κεντροαριστερή κυβέρνηση προτίθεται να εισηγηθεί νέα μέτρα τον Ιούνιο και για το λόγο αυτό συγκρότησε επιτροπή για να υποβάλει σχετικές προτάσεις. Η επιτροπή συνεδρίασε για πρώτη φορά στις αρχές Φεβρουαρίου.

Ενα από τα μέτρα που εξετάζονται είναι να εμποδιστεί η πρόσβαση στις ιστοσελίδες που μεταδίδουν πορνογραφικές εικόνες με παιδιά, μέτρο που ήδη εφαρμόζεται στην Ευρώπη.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΔΕΣ ΟΛΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

Ακτοπλοϊκά - Viva Travel