ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ashtray.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ LINK ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK
Join the Linkwise Affiliate Network!

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Απίστευτη επίθεση σε παιδιά με σύνδρομο DOWN στο Facebook

Από http://www.madata.gr
Στην Ιταλία, έκλεισε ιστοσελίδα που είχε δημιουργηθεί από μέλη του Facebook, προτείνοντας να χρησιμοποιούνται ως στόχοι επιθέσεων τα παιδιά που πάσχουν από σύνδρομο Down, κατόπιν απόφασης της Ιταλίδας υπουργού Ισότητας, Μάρα Καρφάνια. Η ιστοσελίδα περιείχε φωτογραφία ενός μωρού με σύνδρομο Down το οποίο στο μέτωπο είχε γραμμένη τη λέξη «ηλίθιο». «Η Ιταλία δεν θα ανεχτεί κανένα περιστατικό...
διακρίσεων, κυρίως προς τα άτομα με ειδικές ανάγκες», επισήμανε η Καρφάνια στην ιταλική τηλεόραση και προειδοποίησε: «Αυτοί που είναι υπεύθυνοι γι'αυτήν την τρέλα, θα διωχθούν με βάση το νόμο».

Η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τους δημιουργούς της συγκεκριμένης ιστοσελίδας. Αν συλληφθούν, αντιμετωπίζουν μέχρι και 4 1/2 χρόνια φυλάκιση για υποκίνηση με στόχο το έγκλημα.

Η ιστοσελίδα προκάλεσε αντιδράσεις από πολιτικούς και οργανώσεις πουμάχονται υπέρ των δικαιωμάτων των ατόμων με ειδικές ανάγκες. Η Μανουέλα Κολόμπο, πρόεδρος της οργάνωσης υποστήριξης ατόμων που πάσχουν από σύνδρομο Down, Capirsi Down, καταδίκασε τους δημιουργούς της ιστοσελίδας: «Η άγνοια των ανθρώπων δεν έχει όρια». «Αυτοί που είναι υπεύθυνοι, θα πρέπει να γίνουν το παράδειγμα», πρότεινε ο υπουργός Γεωργίας, Λούκα Ζάια. «Και η βασική τιμωρία θα μπορούσε να είναι να τεθούν αυτοί οι άνθρωποι στην υπηρεσία των οικογενειών με παιδιά που πάσχουν από το σύνδρομο και των οποίων η αξιοπρέπεια έχει θιγεί».

Η οργή των Ιταλών κατά των βίαιων εκδηλώσεων με στόχο τα παιδιά με σύνδρομο Down, γίνεται σε μια στιγμή κατά την οποία 4 στελέχη του ιταλικού Google δικάζονται στο Μιλάνο, γιατί δεν κατάφεραν να προστατεύσουν έφηβο που πάσχει από το σύνδρομο και εμφανίστηκε σε βίντεο στην ιστοσελίδα το 2006. Στο βίντεο φαίνονταν 4 έφηβοι να λοιδορούν τον νεαρό ενώπιον άλλων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΔΕΣ ΟΛΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

Ακτοπλοϊκά - Viva Travel