ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ashtray.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ LINK ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK
Join the Linkwise Affiliate Network!

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Έμαθαν τα κακά μαντάτα μέσω Facebook


Δύο δίδυμα αδέλφια, η Angela και Maryanne Vourlis, μόλις είχαν ξυπνήσει για να γιορτάσουν τα 20α τους γενέθλια. Όπως πολλοί άλλοι νέοι μια από τις πρώτες τους κινήσεις ήταν να συνδεθούν στο λογαριασμό τους στο Facebook, για να διαβάσουν τις ευχές γνωστών και φίλων για τη  γιορτή τους.

Όμως, αντί για χαρούμενες ευχές, τα δύο κορίτσια αντίκρισαν δεκάδες μηνύματα συλλυπητηρίων για τον 17χρονο αδελφό τους Bobby και τον φίλο του Chris Naylor. Σοκαρισμένες κάλεσαν τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου με την ελπίδα να ακούσουν τη φωνή του στην άλλη πλευρά του ακουστικού, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια, τηλεφώνησαν στη μητέρα τους. Το μόνο που γνώριζε ήταν ότι ο γιος της είχε βγει το προηγούμενο βράδυ με τον Chris. Με την ελπίδα ότι εάν είχε συμβεί κάτι κακό θα είχε υπάρξει κάποια ειδοποίηση από την αστυνομία, κάλεσε τον αριθμό επείγουσας ανάγκης. Ο χειρότερος φόβος της μητέρας βγήκε αληθινός. Ο γιος της μαζί με τον φίλο του Chris Naylor είχαν σκοτωθεί το προηγούμενο βράδυ σε τροχαίο δυστύχημα, το οποίο είχε κοστίσει τη ζωή σε έναν ακόμη φίλο των παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΔΕΣ ΟΛΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

Ακτοπλοϊκά - Viva Travel