ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ashtray.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ LINK ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK
Join the Linkwise Affiliate Network!

Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2010

ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ,ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ...

Τελικά το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας θα στεγάσει το μουσουλμανικό τέμενος στο Βοτανικό και το μουσουλμανικό νεκροταφείο στο Σχιστό! Αυτό συμφωνήθηκε σε συνάντηση σήμερα του δημάρχου της Αθήνας, Νικήτα Κακλαμάνη, με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο, παρουσία των αρμόδιων στρατιωτικών -υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων, ο υπουργός απεδέχθη τις προτάσεις του δήμου και έδωσε οδηγίες στους υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου του, στο βαθμό που τον αφορά, να δρομολογηθούν λύσεις και για τα τρία θέματα. ...»»»
Μιλώντας στον ρ/σ «Αθήνα 9.84», ο Ν.Κακλαμάνης, αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνάντηση με τον υπουργό Εθνικής Αμυνας, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι και στα τρία θέματα θα δοθεί οριστική λύση «επ’ ωφελεία των κατοίκων της πόλεως των Αθηνών».
Υπενθυμίζεται ότι 
τρεις αρχηγοί του Π.Ν. (Π.Χηνοφώτης, Δ.Γούσης και Γ.Καραμαλίκης) αρνούντο να δώσουν τις εκτάσεις για τέτοια χρήση. Τι να σκέφτεται άραγε ο ναύαρχος Κουντουριώτης, εκεί, στον άλλο κόσμο, για τους απογονους του;

πηγή:enantion-olwn.blog
αετός για το stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΔΕΣ ΟΛΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

Ακτοπλοϊκά - Viva Travel