ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ashtray.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ LINK ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK
Join the Linkwise Affiliate Network!

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Το Μόναχο τίμησε τον Κωνσταντίνο Καραθεοδωρή

http://www.apodimos.com/arthra/05/Aug/Constantin_Caratheodory_O_MEGALOS_ELLHNAS_THS_EPISTHMHS/index_files/image010.jpgΚοινή εκδήλωση για τον μεγάλο μαθηματικόΚωνσταντίνο Καραθεοδωρήδιοργάνωσαν στο Μόναχο η Ιερά Μητρόπολη Γερμανίας - Αρχιερατική Επιτροπεία Βαυαρίας - το Γενικό Προξενείο Μονάχου και η Λέσχη Ελλήνων Επιστημόνων Μονάχου, με αφορμή τα 60 χρόνια από τον θάνατό του.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό των Αγίων Πάντων Μονάχου και ακολούθησε ειδική εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο.
Προβλήθηκε ταινία της ΕΤ3, που είναι αφιερωμένη στον Κωνσταντίνο Καραθεοδωρή και στην συνέχεια έκαναν σύντομο χαιρετισμό ο Αρχιερατικός Επίτροπος Βαυαρίας, Πρωτοπρεσβύτερος Απόστολος Μαλαμούσης και ο Γενικός Πρόξενος Μονάχου κ. Ανδρέας Ψυχάρης, ο
π.Απόστολος μετέφερε επίσης τους χαιρετισμούς του προέδρου του Συνδέσμου Φίλων Κ.Καραθεοδωρή και Διευθυντή του Μουσείου Καραθεοδωρή στην Κομοτινή κ. Αθανασίου Λιπορδέζη και ανέγνωσε και μία ευχαριστήριο επιστολή της κ.Δέσποινας Βλαχοστεργίου - Βασβατέκη, η οποία και διέθεσε την ταινία της ΕΤ3.
Ακολούθως υπήρξε συζήτηση για την ζωή και το έργο του μεγάλου αυτού Έλληνα μαθηματικού, όλων των εποχών.
Στη συζήτηση έλαβαν μέρος καθηγητές των Πανεπιστημίων του Μονάχου και της Βαυαρικής Ακαδημίας Επιστημών. Επίσης παρέστησαν πρόεδροι και μέλη Συλλόγων και Οργανισμών της ελληνικής Παροικίας Μονάχου και πολλοί εκπαιδευτικοί.
Οι πρόεδροι των Συλλόγων Θρακών, Μακεδόνων, Κρητών, Αιγαίου, Επτανησίων, Ποντίων κ.α.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης για τον Καραθεοδωρή έγινε μνεία και του καθηγητή πανεπιστημίου Μονάχου Χρήστου - Δημητρίου Γώγου, ο οποίος διέπρεψε στην Νομική Σχολή του Μονάχου και απέθανε και ετάφη στο Μόναχο το 1950.
Με ιδιαίτερη συγκίνηση αναφέρθηκε στη ζωή και στο έργο του μακαριστού Γώγου, η κόρη του Βασιλική Γώγου.

πηγή:http://i-diadromi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΔΕΣ ΟΛΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

Ακτοπλοϊκά - Viva Travel