ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ashtray.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ LINK ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK
Join the Linkwise Affiliate Network!

Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2010

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο βλάπτει σοβαρά την υγεία?

Πολλοί είναι εκείνοι που, προσπαθώντας να κόψουν το κάπνισμα, στρέφονται στο ηλεκτρονικό τσιγάρο και βρίσκουν στην Ελλάδα συναφή προϊόντα προς 30 - 130 ευρώ, τα περισσότερα κατασκευασμένα στην Κίνα.
Ένα χρόνο πριν, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας είχε ανακοινώσει τον προβληματισμό του, λέγοντας ότι αυτό το σχετικά νέο προϊόν δεν έχει διερευνηθεί επαρκώς.
Ανησυχία για το προϊόν έχει εκφράσει και ο Αμερικανικός Οργανισμός Φαρμάκων (FDA), ο οποίος προσπάθησε να απαγορεύσει την εισαγωγή τους στις ΗΠΑ, αλλά οι εισαγωγείς κατέφυγαν στα δικαστήρια και δικαιώθηκαν.
Παράλληλα, στη "Βρετανική Ιατρική Επιθεώρηση" δημοσιεύτηκε άρθρο Ελλήνων, οι οποίοι επισημαίνουν ότι ελάχιστες έρευνες έχουν γίνει για το συγκεκριμένο προϊόν και οι ειδικοί είναι αδύνατον να αποφανθούν με σιγουριά κατά πόσο αυτό βλάπτει ή όχι.
vita

1 σχόλιο:

 1. Κύριοι σωθήκαμε με το ηλεκτρονικό τσιγάρο !! Από 3 πακέτα τσιγάρα που κάπνιζα το έχω ελλατώσει σε ένα πακέτο και λιγότερο. Ξαναβρήκα την χαμένη μου ανάσα...

  Το δικό μου το αγόρασα από την Esmoke και ομολογώ πως είμαι πολύ ικανοποιημένος...

  Αναφορικά με όλες τις ανακοινώσεις στον τύπο μεταφέρω το κάτωθι κείμενο από την ιστοσελίδα:
  giromiro.blogpot

  "επιλέξετε να συνεχίσετε να πεθαίνετε από το συμβατικο κάπνισμα, γιατί μπορεί το ηλεκτρονικό κάπνισμα να σας δημιουργήσει δερματικά εξανθήματα, φαγούρα και δυσκοιλιότητα. Επίσης μοιάζει με συμβατικό τσιγάρο και επειδή έχει αρωματικά υγρά, μπορεί να το αγοράζουν μικρά παιδιά. Οπως τις τσίχλες. Αλλά τις τσίχλες νικοτίνης δεν τις πειράζουμε γιατί τις έχουμε ήδη εγκρίνει."

  Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο... αξίζει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΔΕΣ ΟΛΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

Ακτοπλοϊκά - Viva Travel