ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ashtray.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ LINK ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK
Join the Linkwise Affiliate Network!

Τρίτη, 9 Μαρτίου 2010

Ο Κάραζιτς κατά της Νέας Τάξης στη Χάγη


Ο Ράντοβαν Κάραζιτς, ο πολεμιστής και ηγέτης (και όχι, όπως γράφουν κάποιοι, λές και οι λαοί διοικούνται και εμπνέονται από ΔΣ με συγκεκριμένη θητεία) των Σέρβων της Βοσνίας, κατέθεσε γιαπρώτη φορά χθές, στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης για την πρώην Γιουγκοσλαβία. Τον κυνηγούν οι απόγονοι όσων δέν δίκασαν κανέναν γιατην Χιροσίμα, για το Ναγκασάκι και για τη Δρέσδη.

<<Θα υπερασπιστώ τους Σέρβους>>
Εκεί, ανέδειξε για άλλη μια φορά τα στοιχεία που ώθησαν τους ομοεθνείς του, να του αναθέσουν τα ηνία του αγώνα κατά των μουτζαχεντίν και των Κροατών: <<Θα υπερασπιστώ το έθνος μας και τον αγώνα του, που είναι δίκαιος και ιερός>>, δήλωσε ο Σέρβος ηγέτης , διατρανώνοντας τη θέληση του να υπερασπιστεί τούς ομοεθνείς του στη Βοσνία, που ζούν μέσα στα όρια ενός ανομοιογενούς μορφώματος, το οποίο δεν εξυπηρετεί κανένα, παρά μόνο τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Ο Ράντοβαν Κάραζιτς, χαρακτήρισε <<μύθους>> τη σφαγή στη Σρεμπρένιτσα και την πολιορκία του Σαράγεβο,τονίζοντας το αυτονόητο: ότι η πρωτεύουσα <<δεν ήταν πόλη υπό πολιορκία, ήταν μια πόλη χωρισμένη>>. Επίσης,επισήμανε ότι Σέρβοι μαχητές έβαλλαν κατά νόμιμων στόχων.
Αποκάλυψε τις προβοκάτσιες
Ο Ράντοβαν Κάραζιτς τόνισε ότι οι μουσουλμάνοι και οι Κροάτες, χρησιμοποιώντας ελεύθερους σκοπευτές, <<πυροβολούσαν τους δικούς τους ανθρώπους και σκότωσαν όλους τους δικούς τους>>. Για την Σρεμπρένιτσα είπε ότι όσα έχουν λεχθεί,<<βασίζονται σε ψευδής μύθους και ψεύτικα θύματα>> και είπε με αυτοπεποίθηση ότι είναι εύκολο για εκείνον να αποδείξει ότι δεν είχε καμία σχέση με αυτό. Τέλος, για τους μουσουλμάνους κατήγορούς του είπε ότι <<έβαψαν με αίμα μέχρι και στους ώμους τους. Η δίκη τους συμπεριφορά γέννησε τη δική μας συμπεριφορά>>.
από εφήμ.ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΔΕΣ ΟΛΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

Ακτοπλοϊκά - Viva Travel