ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ashtray.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ LINK ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK
Join the Linkwise Affiliate Network!

Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΑΦΑΡΙ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ


"Η σύζυγος δήμαρχου ΡΕΝΤΗ διορίστηκε ως ειδικός συνεργάτης (ΦΕΚ 166-25/06/2001) του δημάρχου ΡΕΝΤΗ πριν 8 περίπου χρόνια με απόφαση (304/21-06-2001) του συζύγου της
Με βάση αυτή την προϋπηρεσία της, πριμοδοτήθηκε κατά 50% στην απαιτούμενη εμπειρία που αξιολογεί ο ΑΣΕΠ (λόγω προϋπηρεσίας στο δημόσιο έναντι του ιδιωτικού τομέα ) με αποτέλεσμα να έρθει πρώτη στο σχετικό πίνακα κατάταξης από την επιτροπή του δήμου Ρέντη όπου πρόεδρος της ήταν ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ιωάννης Σιδέρης ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ, του...


άνδρα της και δημάρχου Ρέντη όπου θα έπρεπε να δηλώσει κόλλημα διότι έχει ασυμβίβαστο σύμφωνα με τον ν.3463/05 ( Κώδικας δήμων & κοινοτήτων) .

Ακολούθησε η προκήρυξη της θέσης με απόφαση του ανυποψίαστου δημοτικού συμβουλίου (φωτογραφία ) κατόπιν συνοπτικής και διόλου εμπεριστατωμένης εισήγησης του αξιότιμου κ. Δημάρχου . Ολοκληρώθηκε με τη σχετική πράξη ΑΣΕΠ (κορνιζάρισμα)

Μετά από πολλές προσφυγές των επιλαχόντων σήμερα σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες μας τσεκαρισμένες από την προϊσταμένη προσωπικού του δήμου ο ΑΣΕΠ έβγαλε άκυρο τον σχετικό πίνακα του δήμου Ρέντη διότι η Γυναίκα του δημάρχου δεν συμπλήρωνε τα απαιτούμενα μόρια και ανακήρυξε άλλη επιτυχών.

Αναρωτιόμαστε πώς η επιτροπή του δήμου έβγαλε πρώτη την Γυναίκα του δημάρχου Ρέντη μιας που δεν είχε τα απαιτούμενα προβλεπόμενα μόρια.

Επίσης διερεύνηση θέλει το ότι ο πρόεδρος της επιτροπής δημοτικός σύμβουλος Ρέντη και ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ του δημάρχου απέρριψε τελείως την πρώτη σε μόρια όπου και κέρδισε τελικά την θέση από τον ΑΣΕΠ με την αιτιολογία ότι δεν είχε πτυχίο υπολογιστών και δεν την είχε καν στην λίστα των επιλαχών!!!!!!! 

πηγή:dimotikosafari.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΔΕΣ ΟΛΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

Ακτοπλοϊκά - Viva Travel