ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ashtray.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ LINK ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK
Join the Linkwise Affiliate Network!

Κυριακή, 21 Μαρτίου 2010

Ψάχνουν χρυσό στην ΕλλάδαΗ εταιρεία European Goldfields, που διαθέτει απόθεμα 10 εκατομμυρίων ουγγιών  χρυσού,περιμένει ότι θα λάβει άδειες για όλα τα σχέδιά της για το 2010, μεταξύ  αυτών και ένα πρόγραμμα εξόρυξης χρυσού στην Ελλάδα, έπειτα από χρόνια καθυστερήσεων.

Η εταιρεία σκοπεύει να ξοδέψει 15 εκατομμύρια δολάρια στην έρευνα προκειμένου φέτος να αυξήσει το απόθεμα χρυσού της, δήλωσε ο οικονομικός διευθυντής της  εταιρείας Τιμ Μόργκαν-Γουάιν σε συνέντευξή του στο Ρόιτερ.

Μέχρι το τέλος του μήνα η European Goldfields αναμένεται να ανακοινώσει τη  χρηματοδότηση ενός προγράμματος στη Ρουμανία και του προγράμματος Ολυμπιάς στην  Ελλάδα, πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Η εταιρεία έλαβε στο τέλος του προηγούμενου χρόνου προέγκριση για ένα πρόγραμμα  εξόρυξης στις Σκουριές και την Ολυμπιάδα, περισσότερο από τρία χρόνια έπειτα  από την πρώτη αίτηση που είχε υποβάλει, και σκοπεύει να υποβάλλει την τελική  περιβαλλοντική μελέτη μέχρι το τέλος Μαΐου.

Σύμφωνα με τον Μόργκαν-Γουάιν τα δημοσιονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η  Ελλάδα ίσως να επιταχύνουν τη διαδικασία αδειοδότησης του προγράμματος  εξόρυξης. «Η Ελλάδα πρέπει να μειώσει τα έξοδά της και να δημιουργήσει ΑΕΠ και  γι' αυτό το λόγο προσπαθεί να προωθήσει και να διευκολύνει προγράμματα  προκειμένου να βοηθήσει αυτή την εξέλιξη. Η επιθυμία της να δημιουργήσει θέσεις  εργασίας και να προωθήσει την οικονομική ανάπτυξη είναι ακόμα μεγαλύτερη».

Η European Goldfields μπορεί να δημιουργήσει 1.000 θέσεις εργασίας στην Ελλάδα  και να φέρει μεγάλα ποσά επενδύσεων στο διάστημα των 20 ετών που θα διαρκέσει  αυτό το πρόγραμμα, συνέχισε ο Μόργκαν-Γουάιν.

ΤΑ ΝΕΑ on line

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΔΕΣ ΟΛΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

Ακτοπλοϊκά - Viva Travel