ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ashtray.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ LINK ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK
Join the Linkwise Affiliate Network!

Τρίτη, 11 Μαΐου 2010

Κυκλοφόρησε το πρώτο φύλλο της σκοπιανής εφημερίδας στην Ελλάδα


Κυκλοφόρησε το πρώτο φύλλο της σκοπιανής εφημερίδας στην Ελλάδα με τον βουλγάρικο τίτλο «Нова Зора»- ‘Νέα Αυγή’ με κείμενα στην σλαβομακεδονική γλώσσα.....


Εκδότης είναι ο Δημήτρης Ιωάννου.

«Το μήνυμα είναι σαφές, τα χρόνια του φόβου παρήλθαν. Η χώρα μας δεν μπορεί πια να κρυφτεί πίσω από το δάκτυλό της. Μπορούμε να συμφωνήσουμε και να προσαρμοστούμε με ό, τι συμβαίνει σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες» γράφει η συντακτική επιτροπή της εφημερίδας.

«Σήμερα», αναφέρει το σκοπιανό κανάλι ‘Άλφα ΤΒ’ «είναι μια ιστορική μέρα για το μακεδονικό και για όλους τους Έλληνες πολίτες, που θέλουν μια πραγματικά ευρωπαϊκή, δημοκρατική Ελλάδα.

Άρχισε η κυκλοφορία του πρώτου μαζικού μέσου ενημέρωσης το οποίο θα περιέχει νέα , άρθρα και σχόλια στη «μακεδονική» γλώσσα. Μια γλώσσα που επίσημα στην Ελλάδα δεν υπάρχει, αλλά ανεπίσημα μιλιέται ή γίνεται κατανοητή σε περισσότερους από μισό εκατομμύριο ανθρώπους, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα» είπε σε δήλωσή του σήμερα ένας από το προσωπικό της «μακεδονικής» εφημερίδας «Нова Зора»-Νόβα Ζόρα.

Η «Нова Зора» είναι η εφημερίδα, επισημαίνει η σκοπιανή τηλεόραση, που θα ασχολείται κατά κύριο λόγο με τους αυτόχθονες «Μακεδόνες», οι οποίοι θέλουν να κρατήσουν την επαφή με τη γλώσσα τους, που θέλουν να τη μάθουν στα παιδιά τους και επιζητούν να αναζητήσουν τα δικαιώματά τους για να μάθουν τον πολιτισμό και την ιστορία τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΔΕΣ ΟΛΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

Ακτοπλοϊκά - Viva Travel