ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ashtray.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ LINK ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK
Join the Linkwise Affiliate Network!

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Έξι ημέρες κράτηση σε Ευέλπιδες γιατί φώναξαν "Ελλάδα-Ελλάδα σε αγαπώ"!

ΚΥΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
ΣΕ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ
Και επειδή τίποτα δεν γίνεται τυχαία αυτή την εποχή στον Ελληνικό Στρατό διαβάστε με προσοχή την απάντηση του υπουργού Εθνικής Αμύνης Ευάγγελου Βενιζέλου για την τιμωρία Ευέλπιδων που... τόλμησαν να φωνάξουν <<Ελλάδα-Ελλδα σε αγαπώ, Ελλάδα είσαι μία,η Κύπρος είναι Ελληνική και η Μακεδονία>>. Κατά τον κύριο Υπουργό, μάλιστα, η ποινή που τους επιβλήθηκε δεν είναι ιδιαίτερα αυστηρή!
Ιδού τι αναφέρει ο κ. Βενιζέλος: <<Σε απάντηση της σχετικής Ερώτησης που κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων ο Βουλευτής κ. Κυριάκος Βελόπουλος προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας με θέμα τον πειθαρχικό ελέγχο ευέλπιδος λόγω αναφώνησης συνθήματος στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου,σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:
Σύμφωνα με τα στοιχεία που τέθηκαν υπ'όψην μου από το ΓΕΣ, τρείς ευέλπιδες που συμμετείχαν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου παρότρυναν το τμήμα το οποίο συμμετείχαν στην εκφώνηση συνθημάτων, παρά το ότι είχε δοθεί σαφής οδηγία από το Σύνταγμα Ευελπίδων για τη μη εκφώνηση συνθημάτων κατα την διάρκεια της παρέλασης. Πιο συγκεκριμένα ο ένας έδωσε το σύνθημα <<Ελλάδα-Ελλάδα σε αγαπώ, Ελλάδα είσαι μία, η Κύπρος είναι Ελληνική και η Μακεδονία>>, ενώ οι άλλοι δύο έδωσαν σύνθημα για αρίθμηση χωρίς ιδιαίτερο νόημα.
Και οι τρείς ευέλπιδες, οι οποίοι δεν ήταν διμοιρίτες (άνηκαν απλά στον ουλαμό παρελάσεως), τιμωρήθηκαν με την ποινή της 6ήμερης κράτησης (Ημερίσια Διαταγή Σχολής της 26ης Μαρ. 2010).
Διευκρινίζεται ότι δεν τιμωρήθηκαν για το περιεχόμενο του συνθήματος, αλλα για το γεγονός ότι παρότρυναν με τον τρόπο τους υπόλοιπους ευέλπιδες σε αναφώνηση συνθήματος,παρά την οδηγία της σχολής να μην προβεί κανείς σε τέτοια ενέργεια. Η ποινή που τους επιβλήθηκε δεν είναι ιδιαίτερα αυστηρή, ενώ η ποινή κράτησης, για όποιο λόγο κι αν επιβάλλεται σε εύελπι, εκτίεται κατά τις νυκτερινές ώρες στο πειθαρχείο>>.
εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ

2 σχόλια:

  1. Αν ο Στρατός είναι ακόμα Ελληνικός και όχι Εβραιοαμρικάνικος σα τη κυβέρνηση που έχουμ, ας πάει να τη ρίξει για το καλό της Ελλάδας και της εθνικής μας ταυτότητας που χάνεται κάθε μέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ;
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ(666);
    ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΑ ΙΔΕΩΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΜΑΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ(κ.ΔΡΑΓΩΝΑ και οι εντολοδόχοι της)ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Α !
    ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΤΗΡΙΟ ΜΕ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ; ΟΛΟ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ; ΓΙΑΤΙ;
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΡΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ, ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...)ΚΑΙ ΓΛΥΩΔΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΥΛΙΣΤΕΣ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑ, ΟΡΑΜΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ.
    ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΠΑΡΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ΄ΜΙΖΕΣ-ΔΙΑΠΛΟΚΗ-ΣΑΠΙΛΑ.
    ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΣΑΣ...
    ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΔΕΣ ΟΛΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

Ακτοπλοϊκά - Viva Travel