ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ashtray.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ LINK ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK
Join the Linkwise Affiliate Network!

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Ο αόρατος πόλεμος

Αρχιμ. ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ Ν. ΛΥΡΑΚΗΣ
Αλλά μήπως και στην Ελλάδα μας η Εκκλησία είναι ελεύθερη; Δεν έχουμε πόλεμο και μάλιστα σκληρό εναντίον της Εκκλησίας; Εάν πέσουν στα χέρια σας μερικά έντυπα, μερικές εφημερίδες, ανθρώπων βαμμένων με αντιχριστιανικό μίσος, θα φρίξετε, διότι θα δείτε πόσο πολεμείται η Εκκλησία. Σε περιοδικό - το εκδίδουν μορφωμένοι άνθρωποι, αλλά σαφώς με αντιχριστιανικές πεποιθήσεις - σχολίαζαν το γεγονός το ότι ήλθε εδώ στην Αθήνα, η εικόνα «το Άξιον εστίν» και πήγαινε ο λαός και προσκυνούσε την αγία εικόνα. Τι έγραφαν; «Η γυναίκα από το Άγιο Όρος»! Έτσι χαρακτήριζαν την Παναγία και μέσα έγραφαν χυδαία πράγματα.

Σκεφθείτε ότι όταν ήλθε ο Πατριάρχης μας ορισμένοι οργάνωσαν να κάνουν διαδήλωση, να διεκδικήσουν τα αιτήματά τους, ακριβώς την ώρα που θα γινόταν η υποδοχή του Πατριάρχη.
Αφήνουμε τα σχετικά με την εκκλησιαστική περιουσία και περί χωρισμού Εκκλησίας και Πολιτείας.
Πάντως το γεγονός είναι ότι και Ελλάδα ορισμένοι άνθρωποι πολεμούν σκληρά την Εκκλησία.
Δυστυχώς και σήμερα υπάρχουν και στο ελληνικό Κράτος εχθροί που βάλλουν κατά της Εκκλησίας.
Είναι πρώτα πρώτα οι αντιθρησκευτικές προπαγάνδες.


Οι Παπικοί έχουν σήμερα στην Ελλάδα επίσημο αντιπρόσωπο του Κράτους του Βατικανού.
Οι Προτεστάντες εργάζονται κάτω από το ορθόδοξο ένδυμα, και εμφανίζουν τα περιοδικά τους ως Ορθόδοξα.


Οι Χιλιαστές; Έχουν τόσο αποθρασυνθεί, ώστε όποιος βγαίνει έξω τους συναντά.



Οι Μασώνοι; Οποιαδήποτε πολιτική παράταξη και αν υπάρχει, από πάνω είναι η Μασωνία, η οποία διευθύνει και διοικεί.




Οι Μαρξιστές; Πιπιλίζουν το μυαλό των παιδιών μας μέχρι και του Δημοτικού Σχολείου. Οι Ανατολικές θρησκείες αιχμαλωτίζουν και παίρνουν τα παιδιά με κακές διαθέσεις, όπως οι Γκουρού, οι Κρίσνα, ο Μα χαράτσι. Και υπάρχουν σήμερα εδώ στην Ελλάδα και δρουν τουλάχιστο 67 ινδουϊστικές οργανώσεις! Έχει φθάσει μέχρι τέτοιου σημείου η προπαγάνδα των θρησκειών αυτών, ώστε και στα καταστήματα των φυσικών τροφών, τα οποία πολύ έχουν πληθυνθεί στις ημέρες μας, πάει ο άνθρωπος να πάρει μερικές αγνές τροφές, και βρίσκει βιβλία των ανατολικών θρησκειών, που προσπαθούν με τα μέσα αυτά να διαδώσουν τις αντιλήψεις τους.


Ο αντιεκκλησιαστικός κόσμος είναι οργανωμένoς συστηματικά με όλα τα σύγχρονα μέσα.Θέατρο, κινηματογράφο, ραδιόφωνο, τηλεόραση, περιοδικά, εφημερίδες.


 Και στον πόλεμο αυτό έχουν για προφυλακή, όλοι αυτοί οι εχθροί της Ορθοδοξίας, και θεολόγους και Αγία Γραφή, γιατί όχι και επισκόπους! Έχουν ως προπομπούς «εφιάλτες». Δηλαδή προδότες που πρόδωσαν «τα στενά των Θερμοπυλών». Διατί φαίνεται παράδοξο; Η ιστορία της Εκκλησίας και η ιστορία του Έθνους μας λέει ότι υπάρχουν αυτά τα πρόσωπα που παίζουν τρομερό και σήμερα ρόλο. Και εμφανίζονται ότι εκπροσωπούν τη θρησκεία και ενδιαφέρονται για τη θρησκεία, ενώ στην πραγματικότητα βάλλουν κατά της Εκκλησίας. Είναι οι χειρότεροι διώκτες και προδότες της μεγαλύτερης υποθέσεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΔΕΣ ΟΛΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

Ακτοπλοϊκά - Viva Travel