ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ashtray.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ LINK ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK
Join the Linkwise Affiliate Network!

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Ο Ομπάμα... ράπερ το 1993 (VIDEO)

Ο Μπαράκ Ομπάμα αγαπά την hip hop μουσική και δεν είναι μυστικό. Είναι όμως δυνατόν να πρωταγωνιστεί σε βίντεο-κλιπ; Λίγο τραβηγμένο, αλλά όχι αδύνατο εάν αναλογισθούμε τα πολλά ταλέντα του Αμερικανού προέδρου. Στο διαδίκτυο έχει κυκλοφορήσει και προκαλεί «πανικό» ένα βίντεο κλιπ χιπ χοπ της δεκαετίας του 90 που «προμοτάρει» το τραγούδι «Whoomp» του συγκροτήματος Tag Team.



Κατά την διάρκεια του κλιπ, πιο συγκεκριμένα στο 1:01, εμφανίζεται ένας νεαρός με καπέλο και γυαλιά ηλίου που μοιάζει (πάρα πολύ) με τον Μπάρακ Ομπάμα. Λίγο αργότερα ξαναεμφανίζεται στιγμιαία. Ορισμένοι δε, υποστηρίζουν ότι στο βίντεο κλιπ , νωρίτερα από τον… Ομπάμα εμφανίζεται μια γυναίκα να χορεύει που το στυλ της ομοιάζει με την Μισελ Ομπάμα!


Την εποχή που γυρίσθηκε το βίντεο κλιπ (1993) ο Ομπάμα ήταν 31 ετών, καθηγητής Δικαίου στο Πανεπιστήμιο του Σικάγου και συνέγραφε το πρώτο του βιβλίο. Άρα θα ήταν πολύ απασχολημένος ώστε να συμμετέχει στη δημιουργία του κλιπ, λένε οι πολέμιοι της θεωρίας που θέλει τον Αμερικανό πρόεδρο…σταρ του Hip hop. Από την άλλη πλευρά είναι εμφανές ότι η πλειοψηφία στο διαδίκτυο είναι «φανατικά» σίγουρη ότι πρόκειται για τον Μπάρακ Ομπάμα .


Παρακολουθήστε λοιπόν και κρίνετε μόνοι σας (η «Μισέλ» εμφανίζεται στο 0:48 και ο «Μπάρακ» στο 1:01)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΔΕΣ ΟΛΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

Ακτοπλοϊκά - Viva Travel