ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ashtray.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ LINK ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK
Join the Linkwise Affiliate Network!

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Είναι "άπαιχτος" ο Καραπρόεδρος!



Είναι "άπαιχτος" επικοινωνιακά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και αυτό οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε.



Και είναι "άπαιχτος" γιατί χρόνια στο....κουρμπέτι έχει μάθει να λεει αυτό ακριβώς που θέλει να ακούσει ο συνομιλητής του και ειδικότερα οι ευκολόπιστοι και οι "καθεστωτικοί" πολιτικοί απατεώνες παρέα με τους "ανεξάρτητους" φίλους του δημοσιογράφους.


Με το ίδιο λοιπόν σκεπτικό "Κλέφτες και απατεώνες" τους ανεβάζει στο τηλε-ουγκάντα.....ανάγκη...συνενόησης και διαλόγου για το "καλο της πατρίδας" ταΐζει στους ψηφοφόρους.


Είναι η γνωστή πολιτική τέχνη του πως μια έννοια διατυπώνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να επιδέχεται διαφορετικές και πολλές φορές αντικρουόμενες ερμηνείες.


Η τέχνη του να λέμε πολλά αλλά στην πραγματικότητα να μην πράττουμε τίποτα.


Οπως τίποτα δεν έχει πράξει μέχρι σήμερα ούτε για την παιδεία,ούτε για την άμυνα,ουτε την υγεία,ουτε σε κανέναν αλλο τομέα......


Ουπς συγγνώμη ξέχασα..... πέρα απο επερωτήσεις σε υπουργούς που χασμουριούνται και κυβερνητικούς βουλευτές που ξύνουν το...σβέρκο τους.Στα λόγια άλλωστε το διατυμπανίζει "είμαστε πρωταθλητές".


Αντιθέτως είναι υπέρ του δέοντος κινητικός όσο αφορά την αγαπημένη του πολυκατοικία.


Είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ πολιτικός αρχηγός που καλεσμένος στα κανάλια της διαπλοκής αρέσκεται να μιλά για άλλα κόμματα παρα το υποτιθέμενο δικό του.


Με αυτούς λοιπόν τους "κλέφτες και απατεώνες" το "καλο της πατρίδας" επιβάλλετε να κάτσει στο ίδιο τραπέζι..να συνεννοηθεί.


Να συνδιαλλαγή στην πραγματικότητα ξεφτιλίζοντας το κόμμα του και τους πατριώτες ψηφοφόρους που γνωρίζουν ότι το καλό της πατρίδας αν επιφυλάσσει κατι για όλους αυτούς είναι κρεμάλα.


Ο "διάλογος" και η γελοία τακτική της συνεννόησης με φθαρμένα κόμματα στην συνείδηση του κόσμου,με επαγγελματίες πολιτικούς που κατ έκλεψαν και ξεπούλησαν την χώρα δεν είναι ούτε "δημοκρατία" ούτε "πατριωτική εθύνη" που καταχρηστικός προσπαθεί να περάσει σε όλους όσους δεν έχουν καταλάβει τον ύποπτο ρόλο του.


Πραγματική ευθύνη του καθε Έλληνα πατριώτη είναι το ξεκαθάρισμα της πολιτικής ζωής απο τους κλέφτες,τους προδότες και τους ανθέλλληνες που λυμαίνονται για δεκαετίες την χώρα.


Δεν είναι η δημιουργία οικουμενικών κυβερνήσεων με τους Καραμανλήδες τα εκσυγχρονιστικά αρπακτικά,τις Ντόρες,τους Γιωργάκηδες,τα "σταλινοπαιδια" και τους κουκουλοφόρους αλλά ο αγώνας εκδίωξης τους από την πολιτική ζωή ή δυνατόν και απο την χώρα.


Οπότε ας σταματήσει αυτό το γελοίο παιχνίδι που προσπαθεί εδώ και μήνες να παίξει εμφανιζόμενος μια ως υπερκομματικός και μια ως βαμμένος νεοδημοκράτης.Το μόνο που καταφέρνει είναι να γίνεται αποδεκτός απο τους "Αυτιάδες" και τα πολιτικά σαλόνια που έχουν καταλάβει πως "σκύλος που γαβγίζει δεν δαγκώνει".


Ας κάνει την μόνη χάρη που πραγματικά μπορεί στον πατριωτικό χώρο και ας ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ πριν κάνει μεγαλύτερη ζημιά με τις κωλοτούμπες,και τις δήθεν πατριωτικές κορώνες.
 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΔΕΣ ΟΛΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

Ακτοπλοϊκά - Viva Travel