ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ashtray.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ LINK ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK
Join the Linkwise Affiliate Network!

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ...ΦΑΣ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ!


Αποκλεισμός κ. Λουάν Μίχα.

"Κούφια λόγια φαίνεται πως αποτελούν οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης του Μνημονίου περί πάταξης της γραφειοκρατίας και πλήρους ένταξης των νόμιμων μεταναστών στην ελληνική κοινωνία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η υπόθεση του Λουάν Μίχα, ο οποίος ζει και εργάζεται μόνιμα στον Πειραιά και είναι Πρόεδρος των εν Ελλάδι μελών και φίλων του αλβανικού δημοκρατικού κόμματος. Ο κ. Μίχα, υπέβαλε εγκαίρως τα απαραίτητα έγγραφα προκειμένου να συμπεριληφθεί στον συνδυασμό του Βασίλη Μιχαλολιάκου «Μας Ενώνει ο Πειραιάς», ωστόσο η ανεξήγητη κωλυσιεργία του υπουργείου Εσωτερικών και των άλλων εμπλεκόμενων υπηρεσιών, δεν του επέτρεψαν να είναι υποψήφιος. Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, έχοντας ως βασική αρχή του τον διαχωρισμό μεταξύ νόμιμων και παράνομων μεταναστών, εκφράζει την λύπη του για τον αποκλεισμό του κ. Μίχα, καθώς και τον αποτροπιασμό του για τις λογικές που επικρατούν στον δημόσιο τομέα. Στο πλαίσιο αυτό, αποφάσισε ν’ αφήσει κενή την θέση που θα καταλάμβανε στο ψηφοδέλτιό του ο κ. Μίχα, θέλοντας να τιμήσει στο πρόσωπό του το σύνολο των νόμιμων μεταναστών, που αποδέχθηκαν πλήρως τους νόμους και τους κανόνες της ελληνικής πολιτείας."



ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ.ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΝΕΙ-Τί...περίεργο!-ΚΑΙ Η "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ".

Εμείς,αναρωτιόμαστε:


-ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΒΑΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ;;;


Δεν αντιλέγουμε πως ο συγκεκριμένος είναι νόμιμος (;),αλλά γιατί τόση πρεμούρα Υποψήφιε Δήμαρχε να βάλεις έναν ξένο στο ψηφοδέλτιό σου;ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ;


ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΣ;


ΟΡΓΙΖΟΜΑΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΕΒΑΖΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΤΟ ΚΚΕ Ή Ο ΣΥΡΙΖΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!


Ναι,το ξέρουμε πως δεν είσαι ο μοναδικός Υποψήφιος που θέλει να βάλει μετανάστες στις Δημοτικές:Κι άλλοι το έκαναν και το κάνουν!


ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ,ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ,"ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ" ΜΑΛΙΣΤΑ!


Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ:ΚΑΝΕΝΑΣ ΞΕΝΟΣ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ "ΝΟΜΙΜΟΣ" ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!


ΣΗΜΕΙΩΣΗ:ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΙΧΑ" ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑ!!!


ΔΕΝ ΥΠΟΝΝΟΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ:ΑΠΛΑ...ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΚΑΝΟΥΜΕ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΔΕΣ ΟΛΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

Ακτοπλοϊκά - Viva Travel