ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ashtray.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ LINK ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK
Join the Linkwise Affiliate Network!

Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010

Κυκλοφορεί αυτές τις μέρες το βιβλίο του Σπύρου Χατζάρα


Το βιβλίο προλογίζει ο καθηγητής Δημήτρης Μιχαλόπουλος.


Η παρουσίαση του βιβλίου "ΟΙ ΑΘΕΑΤΟΙ και οι αχυράνθρωποί τους" θα γίνει στην αίθουσα Ξένων Ανταποκριτών την Τρίτη 12/102010, στις 12.00.

Θεωρώ πως είναι πάρα πολύ σημαντικό, πως κάτι σαν προδημοσίευση τούτου του βιβλίου, ξεκίνησε με μερικά άρθρα στην ιστοσελίδα στυξ, και στο μπλογκ του Σπύρου Χατζάρα "Δελτίο των 11".

Ανέσυρα λοιπόν από το αρχείο του στυξ:

"Ο ιστορικός ρόλος του τριγώνου των πρακτόρων των τραπεζιτών

παραμένει ακόμα σκοτεινός"

Η σιωπή εξυπηρετεί πάρα πολλούς και ανακουφίζει ακόμα περισσότερους που φοβούνται την πραγματική ανάγνωση της ιστορίας.

Ποια η σχέση των «εργοδοτών» του Ίσραελ Λαζάρεβιτς Χέλιφαντ -Αλεξάντερ Πάρβους, του φίλου και σύντροφου των Λένιν και Τρότσκι, με τη γέννηση του «Μακεδονικού» και την Μικρασιατική καταστροφή;

Η πολιτική των μπολσεβίκων απέναντι στην Τουρκία και το κίνημα του Κεμάλ, καθορίστηκε από τη σχέση, Τραπεζίτες Λονδίνου- Πάρβους-Νεότουρκοι και τη σχέση Πάρβους-Τρότσκι-Λένιν.

«Ο «επαναστάτης»- Πράκτορας, Ισραέλ Λαζάρεβιτς - Πάρβους, ήταν ο χορηγός της «Φεντερασιόν» του Αβραάμ Μπεναρόγια . Λίγο καιρό μετά, επέστρεψε στα Βαλκάνια ο «επαναστάτης Χαίμ Ράκοβερ –Ρακόφσκι, που ανέλαβε την καθοδήγηση των Μαρξιστών σε Βουλγαρία και Ρουμανία. Το Τρίγωνο ήταν, Πάρβους-Ράκοβερ-Μπεναρόγια και μαζί «λάνσαραν» την ιδέα της «Βαλκανικής Ομοσπονδίας» στη «Σοσιαλιστική Συνδιάσκεψη του Βελιγραδίου» το 1909.

Όλα αυτά, όχι απλώς αναφέρει ο Σπύρος Χατζάρας στο βιβλίο του, αλλά τα άναλύει διεξοδικά.

Όπως ήταν προσχεδιασμένος ο δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, το ίδιο προσχεδιασμένος ήταν ο ελληνικός εμφύλιος και πιο πριν η Μικρασιατική καταστροφή. Από τους γνωστούς ξένους δάχτυλους.

Όπως και η διχοτομική επίλυση του Κυπριακού, ο γιουγκοσλαβικός εμφύλιος, οι πόλεμοι στο Ιράκ και Αφγανιστάν, και ο σχεδιαζόμενος από καιρό εναντίον του Ιράν.

Όπως προσχεδιασμένη ήταν η χρεωκοπία της Λήμαν Μπρος το 2008 και του ελληνικού κράτους λίγο αργότερα. Οι ίδιοι κύκλοι φρόντισαν γι αυτό.

Μετρημένοι στα δάχτυλα και των δύο χεριών οι τραπεζίτες, που αποφασίζουν για την τύχη των λαών. Κι όλοι τους -τυχαίο; Εβραίοι.

Και για να ευλογήσω τα γένεια μου, θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο Σπύρο, που περιέλαβε στο βιβλίο του ένα άρθρο μου από την ιστοσελίδα στυξ, στις 23/12/2008 για το ινστιτούτο Τάβιστοκ. Τη σχεση της CIA,της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και της βρετανικής μασονικής στοάς.

Αλλά θέλω να ευχαριστήσω και έναν άλλο φίλο δημοσιογράφο επίσης, τον Σπύρο Κομίνη, που με μια φράση σε άρθρο του στο στυξ,στις 20/12/2008, με τίτλο "Στείλτε νά ΄ρθουν ψυχολόγοι" με έβαλε να ψάξω για το Ινστιτούτο Τάβιστοκ: Έγραφε λοιπόν, ο Σπύρος Κομίνης:

"Ο Μάης του ΄68 ήταν ο πρόδρομος των "χρωματιστών επαναστάσεων της CIA" ανά τον κόσμο. Μέσα στα 40 χρόνια που μεσολάβησαν, οι τεχνικές του Tavistock Institute, έχουν τελειοποιηθεί. Για ρώτα: Έγραψε για το Tavistock Institute κανένας από κείνους που γράφανε "Κατέβα Βγενόπουλε στο γήπεδο και πάρε όλους τους πολιτικούς παραμάσχαλα" και "Αλέκα δώσε το κόμμα στη Λιάνα";"

Αφήστε την δική μας ρομαντική διανόηση να νομίζει πως υπάρχει «πηγαία λαϊκή αγανάκτηση της νεολαίας»…!

http://www.styx.gr/index.cfm?Action=RTCL&CLiD=2146

Έτσι φτάσαμε στο σήμερα. Την πρόσκληση να αναλάβει το ΔΝΤ - η Τρόικα τέλος πάντων- την διακυβέρνηση της χώρας, και τα γνωστά.

Το εμπόριο των λαθρομεταναστών, που διαπλέκονται με τη διακίνηση των ναρκωτικών, είναι μια «μαύρη αγορά» 10 δις, από την οποία τρώνε οι ΜΚΟ, και οι αντιρατσιστές δικηγόροι. Κι αυτό από άρθρο του Σπύρου Χατζάρα, στην ιστοσελίδα στυξ στις 10/08/2009.

Κάποτε ο κόσμος πρέπει να πληροφορηθεί τον πραγματικό ρόλο αυτών των οργάνων της πιο σκοτεινής αντίδρασης. Αυτών που σχεδιάζουν καταχθόνιους τρόπους επιβολής μεγάλης φορολογίας, εκείνων που επεξεργάζονται τρόπους να παραμείνουν οι άνθρωποι χωρίς αληθινή ενημέρωση, να προωθούνται μέσω δήθεν δημοσκοπήσεων ελεγχόμενοι κυβερνήτες. Πρόκειται για ένα διεθνές δίκτυο αλληλο-υποστηριζόμενων οργανισμών, που ελέγχουν κρατικές δομές και παλεύουν για την επικράτηση δογμάτων που δεν νοιάζονται για την ευημερία του πολίτη, αλλά για την τυφλή υποταγή του σε κελεύσματα. Και αντί να υπάρχει αντίσταση στις αντιδραστικές αυτές δομές, υπάκουα στρατιωτάκια, ψηφίζουμε εκείνους που μας υποδεικνύουν οι δημοσκόποι μέσα από τα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης.

Η ιστορία όμως γράφεται από τους Χορηγούς, και ερμηνεύεται κατά το συμφέρον τους. Πάντα!

Γιαυτό χρειάζονται οι θαρραλέες φωνές, που αποκαλύπτουν τα πραγματικά κίνητρα εκείνων που Ααθέατοι, κινούν τα νήματα της παγκόσμιας διακυβέρνησης μέσω των αχυρανθρώπων τους.

Επειδή, μόνο, η αλήθεια δεν έχει χορηγό, για να κλείσω με το γνωστό σλόγκαν της τηλεοπτικής εκπομπής του Σπύρου Χατζάρα.

Σπύρος Χατζάρας
ΟΙ ΑΘΕΑΤΟΙ...και οι αχυράνθρωποί τους
εκδόσεις ΕΥΡΩΤΑΣ
τιμή 20 ευρώΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΔΕΣ ΟΛΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

Ακτοπλοϊκά - Viva Travel