ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ashtray.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ LINK ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK
Join the Linkwise Affiliate Network!

Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010

Επικοινωνιακή πανωλεθρία...[: Λουδοβίκειας η Καισαρικής υπεροψίας! ]


Πράγματι  η σημερινή διακαναλική συνέντευξη δεν έχει προηγούμενο στα πολιτικά μας χρονικά.Κανείς πρωθυπουργός μεχρι σήμερα δεν επιχείρησε να εμφανιστεί σε διακαναλική η άλλη συνέντευξη τόσο μεγάλης ακροαματικότητας προσπαθώντας να επηρρεάσει την ψήφο του λαού πριν από αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η αλήθεια δε είναι οτι οι περισσότεροι από τους πρώην  που δεν το επιχείρησαν θα μπορούσαν να το κάνουν με μεγάλη επιτυχία μαλιστα αφού ως γνωστόν ήταν κατά  πολύ ικανώτεροι επικοινωνιακά από τον ΓΑΠ.
Το επιχείρησε τελικά ο χειρότερος ρήτορας , ο λιγότερο ετοιμόλογος, ο γνωστός για τα σαρδάμ, αναγραμματισμούς, κομπιάσματα, λάθη κ.λ.π. και τώρα που μόλις τελειωσε ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το εκανε.
Ολοι είδαμε ότι τα έκανε κυριολεκτικά σαλάτα.
Το μενού των αρνητικών πόντων τα είχε όλα.Από λαικισμούς, υπεραπλουστεύσεις, ανακρίβειες, αμηχανίες, αδυναμίες στη συνέχεια των προτάσεων που ξεκινούσε, βαρετές μέχρις αηδίας γενικότητες, μέχρι τις "άλλα αντι άλλων" απαντήσεις και τα γνωστά γλωσσομπερδεματα για τα οποία έτσι κι αλλιώς είναι γνωστός.
Μάλλον δεν υπάρχει κανείς που να φοβήθηκε από τις αναιμικές απειλές , ελάχιστοι που να πείσθηκαν από το προκάτ λυπητερό υφάκι που του έχουν πεί οτι "δουλεύει" ή από το προφίλ "καλού και τίμιου παιδιού" και πολύ λίγοι βεβαια που άφησαν τη λογική τους να δεχτεί τα γνωστά και χιλιοειπωμένα "πατριωτικά" του επιχειρήματα.
Ηταν μάλλον μια κλασσική περίπτωση Λουδοβίκειας η Καισαρικής υπεροψίας, που ο αρχηγός υπερεκτιμώντας  τις δυνατότητές του, παίρνει το παιχνίδι επάνω του  και εκτίθεται ανεπανόρθωτα.
Και το εκτίθεται ανεπανόρθωτα είναι βέβαια ό,τι πιο επιεικές και καλοπροαίρετο μπορώ να σκεφτώ.
Μιλάμε για κανονική επικοινωνιακή πανωλεθρία.
Τύφλα νάχει το χθεσινό 10-0 της Αιντχόβεν κόντρα στη Φέγερνορντ.
Θα είχε τρομερό ενδιαφέρον να μάθουμε ποιός πονηρός  "φίλος" τον συμβούλεψε να το κάνει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΔΕΣ ΟΛΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

Ακτοπλοϊκά - Viva Travel