ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ashtray.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ LINK ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK
Join the Linkwise Affiliate Network!

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

...."πιάνει" μόλις τό 2,4% και μένει εκτός Βουλής


Ακόμη και οί "έγκυρες" πληροφορίες του "έγκυρου" Χατζηνικολάου και των συν αυτώ, ότι σήμερα Κυριακή, θα έβλεπαν το φώς της δημοσιότητος δημοσκοπήσεις που θα έδιναν στο κόμμα της Ντόρας, έστω ένα ποσοστό λίγο πάνω από 3% και σαφως κάτω του 4%, διαψεύστηκαν..!!!

Αντ' αυτών είδαμε στο ΠΑΡΟΝ δημοσκόπηση της RASS να "πιάνει" μόλις τό 2,4% και ασφαλώς να μένει εκτός Βουλής...


Το σημαντικό είναι, ότι στην ίδια δημοσκόπηση το 82,6%, πιστεύει ότι είναι... παλιό υλικό, μέρος του πολιτικού κατεστημένου, και ότι βρίσκεται πιό κοντά στο ΠΑΣΟΚ.!

 
Πολλοί ισχυρίζονται, ότι η δημοσκόπηση αυτή θα αποτελέσει αρχή, να πέσουν πολλά λεφτά στην... "δημοσκοπική" αγορά, αφού άλλες εταιρίες θα αναλάβουν έναντι αδράς αμοιβής, να "σηκώσουν" στο μέλλον τα ποσοστά της Ντόρας.



Αξίζει να δούμε πως (και εάν) θα υποδεχθούν τα δελτία ειδήσεων των Μ.Μ.Ε. τα ποσοστά του κόμματος της Ντόρας και άν αύριο ο Πρετεντέρης θά κάνει μεταμεσονύκτια εκπομπή με αυτό το θέμα, ως συνηθίζει άλλωστε με δημοσκοπήσεις πού αφορούσαν στο παρελθόν χαμηλά ποσοστά της Ν.Δ.... 


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: 

• ΠΑΣΟΚ: 27.4%
• ΝΔ: 23%
• ΚΚΕ: 8.2%
• ΛΑΟΣ: 4.1%
• ΣΥΡΙΖΑ: 3%
• Οικολόγοι Πράσινοι: 3.1%
• Δημοκρατική Αριστερά: 2.2%
• Δημοκρατική Συμμαχία: 2.4%
• Δεν ξέρω/Δεν απαντώ 21.9%

Και σε αυτήν τη δημοσκόπηση "πρωθυπουργός" αναδείχτηκε ο "Κανένας" αφού στην ερώτηση "ποιο κόμμα είναι ικανότερο να λύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα", συγκέντρωσε το ποσοστό του 64,8%!

http://politikosafari.blogspot.com/2010/11/24.html


Στο έλεγα ρε Κούλα και δε με πίστευες. Αχ ρε Κούλα..  Εκεί που είχα χάσει κάθε νόημα, κάθε ελπίδα, κάθε λόγο ύπαρξης πάνω στο μάταιο τούτο κόσμο, ήρθε εκείνη. ΑναπάντεχαΑβάδιστα, και Αβίαστα. Ήρθε να μου δώσει το φιλί της ζωής. Να με νεκραναστήσει. Να με κάνει και πάλι να πιστέψω ότι η ελπίδα δε χάθηκε. Θα παλέψω μαζί της Κούλα μου για να σώσουμε την Ελλάδα. Όλοι μαζί. Εμείς οι αγνοί, τίμιοι και φτωχοί άνθρωποι του λαού που στο πρόσωπό της είδαμε να γεννιέται το νέο, το άφθαρτο, το υπεύθυνο κόμμα της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Το κόμμα της Ελ πήδα ς μας....

Στο έλεγα ρε Κούλα και δε με πίστευες, ότι τελικά υπάρχουν άνθρωποι στην Ελλάδα που θα κρατήσουν ψηλά τα οράματα, τα ιδανικά και την πίστη αυτού του τόπου, και θα μπορέσουμε ξανά να έχουμε τη θέση που μας ανήκει σε ολόκληρο τον κόσμο. Σ' ευχαριστούμε Ντόρα. Σ' ευχαριστούμε που μας έκανες και πάλι να θυμηθούμε ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι σαν κι εσένα. Σ' ευχαριστούμε που μας έκανες και πάλι να γελάσουμε. Που μας έκανες βαριά να αναστενάξουμε όλοι μαζί.. 

Αχ ρε Κούλα..Αχ..Κούλα..

Η συμφωνία ''Αχ ρε Κούλα'' ξεκινά σε ντο ελάσσονα κλίμακα,
ενώ το δεύτερο τμήμα της τελειώνει με μια καθοδική γραμμή τριών οκτάβων,
για να κλείσει σε ντο μείζονα με τα βιολιά του πρώτου μέρους να πραγματοποιούν
στο τέλος του έργου μια ραγδαία κορύφωση σε νότα σολ.



Read more: http://blogpress-gr.blogspot.com/2010/11/blog-post_4255.html#ixzz16cG7Wnb1 
http://blogpress-gr.blogspot.com/ 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΔΕΣ ΟΛΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

Ακτοπλοϊκά - Viva Travel