ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ashtray.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ LINK ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK
Join the Linkwise Affiliate Network!

Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010

"Η μπάλα στο γύψο"


Επέτειος του πολυτεχνείου σήμερα και όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες οφείλουν να βρούν κάποιο τρόπο για να τιμήσουν το νόημα της σημερινής ημέρας. Επειδή όμως τα περί τανκς, ηλένιας, βασανιστηρίων κλπ έχουν καταντήσει κάπως βαρετά και παρωχημένα, οι υπηρέτες της δημοσιογράφοι έπρεπε να βρουν ένα άλλο αντικείμενο, για να ασκήσουν το λειτουργημά τους. Έτσι λοιπόν σήμερα, σε πολλές αθλητικές εφημερίδες, είδαμε κείμενα τα οποία αναφέρονται στα περί αθλητικών συμβάντων της επαράτου εποχής. Διαβάσαμε λοιπόν ότι το 68 η ΑΕΚ που για πρώτη φορά έφερε στην χώρα μας ευρωπαϊκό κύπελλο, το έκανε κατόπιν λαδώματος των αντιπάλων, ενώ φυσικά και ο Παναθηναϊκός φτάνοντας στο Γουέμπλει, ακολούθησε την ίδια τακτική. 
Όσο για τα εθνικά στάδια που χτίστηκαν την περίοδο εκείνη στις πρωτεύουσες των νομών, έγιναν με σκοπό να αποπροσανατολίζεται ο λαός από την καταπίεση που του ασκούσε η χούντα. Γιατί για τους δημοκρατικούς εγκεφάλους, μόνο όταν τα γήπεδα γεμίζουν επί δημοκρατίας αυτό συμβαίνει για την ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος ενώ στα άλλα καθεστώτα ο αθλητισμός αποτελεί όπιο του λαού. Με την ίδια λογική όμως και το '87 που η εθνική μπάσκετ κέρδισε το Ευρωπαϊκό κύπελλο, έγινε με σκοπό να ξεχάσουμε το "βυθίσατε το Χόρα" του Ανδρέα Παπανδρέου. Όσο για την κατάκτηση του Euro το 2004 ήταν ένα σχέδιο του Καραμανλή για να αποπροσανατολίσει από το σχεδιαζόμενο σκάνδαλο του Βατοπαιδίου. Μόνο πέρυσι το καλοκαίρι, που η εθνική μπάσκετ απέτυχε στο μουντομπάσκετ, αυτό συνέβη ως σατανικό σχέδιο της Τρόικας για να μειώσει τις αντιστάσεις μας, απέναντι στα επερχόμενα μέτρα.
Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε στους συγκεκριμένους αθλητικογράφους, είναι "άξιος ο μισθός σας" και να τους ευχηθούμε "καλά Πολυτεχνεία" και του χρόνου να ασχοληθούν με την λογοκρισία που επέβαλε ο Παττακός στους καραγκιοζοπαίχτες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΔΕΣ ΟΛΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

Ακτοπλοϊκά - Viva Travel