ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ashtray.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ LINK ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK
Join the Linkwise Affiliate Network!

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Το απόΚομμα της Ντόρας

Έφτιαξε, λοιπόν, και η Ντόρα το δικό της κόμμα. Με πολλούς παρόντες, αλλά και πολλούς απόντες, για λόγους σκοπιμοτήτων. Απών ήταν ο… κορακοζώϊτος πάτερ-φαμίλιας Μητσοτάκης, γνωστός… κατσικοπόδαρος, για να μη δώσει την ευχή του και πάει το κόμμα κατά διαόλου. Απών και ο αδερφός Κυριάκος, που υποτίθεται ότι ανήκει αλλού (μέχρι πότε;). Απόντες και οι γνωστοί Ντορήδες της ΝΔ, Γιαννόπουλος, Παπαδημητρίου, Κοντογιάννης, Κεδίκογλου κ.λπ., που θα παραμείνουν στη ΝΔ για να εξασκηθούν στο γνωστό σπορ της… υπονόμευσης. Όταν κάποια στιγμή τους σουτάρουν, θα πάνε εκεί που πραγματικά ανήκουν. Απών και ο Γιώργαρος ο Καρατζαφέρης, το «πολιτικό παιδί» του Μητσοτάκη, άρα «πολιτικός αδερφός της Ντόρας», που έχει άλλη αποστολή, προς το παρόν. Απών και ο Μάκης ο Βορίδης, ο εθνικοφιλελεύθερος.
Από κει κι έπειτα, όλα στο νέο κόμμα ήταν γεμάτα συμβολισμούς. «Δημοκρατική Συμμαχία» ο τίτλος του. Το «Συμμαχία» σημαίνει ότι το κόμμα θα κινηθεί προς την κατεύθυνση των συμμαχιών με ευρύτερες μνημονιακές δυνάμεις (ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, Δημοκρατική Αριστερά, Οικολόγους κ.λπ.). Οι γνωρίζοντες επιμένουν ότι η πολυθρύλητη συγκυβέρνηση του Μνημονίου θα κάνει ντεμπούτο εκεί κατά την Άνοιξη, η δε Ντόρα θα επανακάμψει στο αγαπημένο της υπουργείο (Εξωτερικών).
Τα αρχικά του ντοροκόμματος είναι ΔΗ.ΣΥ. Αν το αντιστρέψουμε… ορθογραφικά, προκύπτει ΔΥΣΗ. Πράγματι, θα’ ναι ένα κόμμα του «Ανήκομεν στη Δύση», δηλαδή πλήρως υποταγμένο στην αμερικανοσιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων και στην Παγκοσμιοποίηση. Βέβαια, το ΔΥΣΗ μπορεί να σημαίνει κι ότι η πολιτική καριέρα της Ντόρας βρίσκεται στη ΔΥΣΗ της (αμήν και πότε!). Τα χρώματα του κόμματος είναι το μπλού και το πορτοκαλί. Πορτοκαλί όπως λέμε «πορτοκαλί επανάσταση» στην Ουκρανία, με χορηγό τον γνωστό… φιλάνθρωπο Τζώρτζ Σόρος και «σιδηρά κυρία» (που όμως με τον καιρό… σκούριασε) την πάμπλουτη Γιούλια Τιμοσένκο. Οι αναλογίες είναι προφανείς. Μόνη διαφορά, η περίτεχνη… κοτσίδα της Γιούλιας.
Σύμβολο του κόμματος είναι η συκιά, ε συγνώμη, λάθος, η ελιά ήθελα να πω. Εξόχως συμβολικόν. Ελιά, λάδι, λάδωμα… Το Μητσοτακέϊκο ξέρει από καλό λάδι (κι από… λάδωμα). Μην πάει ο νους σας σε τίποτα… πονηρό, ότι τα παίρνουν, λαδώνονται και τέτοια. Εννοώ ότι ο Μητσοτάκης έχει βάλει λάδι (έχει βαφτίσει) ίσαμε δυο-τρεις χιλιάδες νήπια. Αυτό εννοώ πονηρούληδες.
Τέλος, συμβολικός είναι και τόπος της γέννησης του κόμματος. Το Γουδί, γνωστός από παλαιότερα τόπος εκτελέσεων. Επειδή, όμως, η ιστορία επαναλαμβάνεται, δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην προηγούμενή του χρήση και στο μέλλον για τους εξολοθρευτές του ελληνισμού.
Πρόβλεψη για το μέλλον: Δυσοίωνη (για να… ταιριάζει κάπως και με τον τίτλο του κόμματος). Είναι που είναι αχώνευτη η Ντόρα και το σόι της, αν μπει και σε μνημονιακή συγκυβέρνηση εξολοθρευτών, θα ακολουθήσει το βέβαιο δρόμο προς τον κρημνόν. Όποτε κι αν γίνουν εκλογές, η κοινή εκλογική κάθοδος με το ΛΑΟΣ θα είναι μονόδρομος για την πολιτική επιβίωση και του… κεντρικού καταστήματος (ΔΗ.ΣΥ) και του… υποκαταστήματος (ΛΑΟΣ).
Αντίοχος
   Ευτυχώς στη Ροδόπη έπεσαν από νωρίς οι μάσκες για τη Μητσοτάκαινα και τον συρφετό της…
    Χωρίς κανένα απόλύτως άλλο σχόλιο, παραθέτουμε το δημοσίευμα της τουρκοφυλλάδας  Μπιρλίκ στις 21-11-2010. Τι έτι χρείαν δηλαδή έχετε μαρτύρων;
    Ανακοινώθηκε η ¨Δημοκρατική Συμμαχία¨ της Ντόρας
    ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
    Οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης ήταν ανάμεσα στα ιδρυτικά μέλη του κόμματος ¨Δημοκρατική Συμμαχία¨ του οποίου την ίδρυση ανακοίνωσε η τέως ΥΠΕΞ και ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη. O τέως βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας δικηγόρος Ιλχάν Αχμέτ σε δηλώσεις του στο Πρακτορείο Ειδήσεων Τζιχάν, είπε πως συμμετέχει  στο νεοϊδρυθέν κόμμα της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
    ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ : ¨ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΌΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ¨
    Ο Αχμέτ θύμισε πως ο ηγέτης της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς ακολούθησε ακραία εθνικιστική συμπεριφορά έναντι της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης,  και πως για αυτό το λόγο είχε παραιτηθεί από την ΝΔ. O Αχμέτ ανέφερε πως η Μπακογιάννη θα προβεί σε ανοίγματα προς την μειονότητα, πως στην διακήρυξη του προγράμματος του κόμματος που θα γίνει τον Μάρτιο, θα περιλαμβάνονται θέσεις για την Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης, πως υπάρχει στόχευση για εκμηδένιση των μειονοτικών προβλημάτων και πως θα κυριαρχήσει μια φιλελεύθερη πλειοψηφική ιδεολογία.
    Ο Αχμέτ ανέφερε πως στο πρώτο άρθρο της ιδρυτικής διακήρυξης του κόμματος αναφέρεται πως ¨στόχος είναι η διασφάλιση ελευθερίας για όλους, ανεξαρτήτως καταγωγής, γλώσσας, θρησκείας και φυλής¨. Ο Ιλχάν Αχμέτ είπε πως η Μπακογιάννη σύντομα θα κάνει το πρώτο της ταξίδι στο εξωτερικό στην Τουρκία, φανερώνοντας έτσι τη σημασία που αποδίδει στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, και πως στο συνέδριο του Μαρτίου θα αποσαφηνιστούνε οι μελλοντικές προοπτικές των ελληνοτουρκικών σχέσεων.
    Ο Ιλχάν Αχμέτ πρόσθεσε πως οι ψήφοι των Δυτικοθρακιωτών δεξιών ψηφοφόρων που παρεξηγήθηκαν με τη ΝΔ και ολίσθησαν προς το ΠΑΣΟΚ, πλέον θα συγκεντρωθούνε στο κόμμα της Δημοκρατικής Συμμαχίας με αρχηγό τη Ντόρα Μπακογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΔΕΣ ΟΛΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

Ακτοπλοϊκά - Viva Travel