ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ashtray.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ LINK ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK
Join the Linkwise Affiliate Network!

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

38 Νεκροί στην Νιγηρία από επιθέσεις μουσουλμάνων κατά χριστιανών λόγω… Χριστουγέννων!

Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ KAI… ΦΙΛΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ(ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΘΕΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ…), ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ:

«Η σειρά των βομβιστικών επιθέσεων, στη Νιγηρία την παραμονή των Χριστουγέννων, κόστισε τελικά τη ζωή περίπου 35 ανθρώπων στην πρωτεύουσα Αμπούζα. «Τουλάχιστον εννιά εκρήξεις έπληξαν διάφορες περιοχές της πολιτείας Πλατό, με διαφορά μιάς ώρας η μία από την άλλη, τις πρώτες πρωινές ώρες της 24ης Δεκεμβρίου», γράφει η εφημερίδα «Ντέϊλι σαν». 
Αξιωματούχος της αστυνομίας από την πρωτεύουσα της πολιτείας, Τζος, φέρεται στο ίδιο δημοσίευμα να δήλωσε ότι «επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν» εκεί. Η ίδια εφημερίδα ανέφερε ότι άλλες πηγές μίλησαν και για «λίγες εκατοντάδες τραυματίες» από τη θρησκευτικού χαρακτήρα βία. Τα ΜΜΕ στην Αμπούζα κάνουν σήμερα Κυριακή λόγο για επανάληψη των συγκρούσεων, με θρησκευτικό υπόβαθρο, στην Τζος και σήμερα Κυριακή…με άγνωστο μέχρις ώρας απολογισμό. Όμως, ήδη αναφέρονται «εμπρησμοί σε κτήρια» της πρωτεύουσας της κεντρικής πολιτείας, προσπάθειες της τοπικής αστυνομίας όπως και του στρατού, για να αποτραπούν τα χείριστα», και τουλάχιστον ένας νεκρός.
Μια έως σήμερα άγνωστη οργάνωση φέρεται να απείλησε ότι θα «έπαιρνε μέτρα», ώστε «να μην εορταστούν τα Χριστούγεννα στην πολιτεία», έγραψε επίσης η «Ντέιλι Σαν», επικαλούμενη πηγές των ενόπλων δυνάμεων.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΔΕΣ ΟΛΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

Ακτοπλοϊκά - Viva Travel