ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ashtray.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ LINK ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK
Join the Linkwise Affiliate Network!

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Wikileaks:ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Παρακολουθώ για χρόνια τις καθημερινές ενημερώσεις των Γενικών Επιτελείων (από τα αρμόδια ΓΡΑΦEΙΑ τα σχετικά ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ) των εφημερίδων (καθημερινών και Κυριακάτικων). 

Βασικά από τις ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ τους. ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ και ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΙΘΕΜΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΟ ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΣ.
Παρατηρώ το τελευταίο διάστημα που άρχισαν να βγαίνουν στην δημοσιότητα οι αποκαλύψεις των Αμερικανικών τηλεγραφημάτων και αναφορών από τα WIKILEAKS (με στοιχεία σημαντικά και εντυπωσιακά για τα οποία θα πρέπει να ενημερώνονται οι αξιωματικοί μας που δυστυχώς δεν διαθέτουν/για πολλούς και διαφόρους λόγους και την ευρύτερη διεθνή ενημέρωση, ενώ παράλληλα δεν έχουν ίσως και το χρόνο να τα παρακολουθήσουν σε βάθος),ότι ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ στα ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ(εννοώ τα έστω και λίγα που γράφουν οι εφημερίδες). Και το θεωρώ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ. Την ίδια στιγμή (για παράδειγμα σήμερα ) καλύπτεται το θέμα με όλα τα δημοσιεύματα του κατάπλου του ΜΑΒΙ ΜΑΡΜΑΡΑ στην ΚΩΝ/ΠΟΛΗ. (είναι το πλοίο στο οποίο επέβαιναν τα ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ που ήθελαν να διασπάσουν το ναυτικό αποκλεισμό της ΓΑΖΑΣ). ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΛΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ.
Αν είναι από ΑΜΕΛΕΙΑ η μη-αναφορά σε ΑΠΟΡΡΗΤΑ-ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑ(των ΗΠΑ) κλπ τηλεγραφήματα έχει καλώς. Αν πάλι δεν επιθυμούν οι ιθύνοντες στα ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ (για πολλούς και διαφόρους λόγους) να αναφέρονται κάποιες μεταφράσεις των περίπου μέχρι τώρα 1900 τηλεγραφημάτων από τα 251.000 (του πρώτου πακέτου ), κάθε άποψη-θέση είναι σεβαστή αλλά είναι κατά την γνώμη μου παλαιομοδίτικη, και δεν ταιριάζει σε εν εξελίξει πολυδιάστατες ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΟΧΕΣ. Αν πάλι δεν επιθυμούν να ενημερωθούν οι αξιωματικοί μας ή και τα στελέχη ευρύτερα για τα όσα στον πλανήτη συμβαίνουν ή είναι κάποια εντολή από κάπου , υπάρχουν πολλές επιλογές ενημέρωσης μέσω DER SPIEGEL-THE NEW YORK TIMES-THE GUARDIAN-EL PAIS-LE MONDE.(έχουν ειδικές αναφορές κάθε ημέρα). ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ. Με κάποιες μόνο εξαιρέσεις σε συγκεκριμένα θέματα ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ και το ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΑ. Απαιτείται μια άλλη προσέγγιση επί της μυστικότητας. Επίσης από ότι βλέπω και θέλω να πιστεύω οι ΑΚΑΜ-ΣΑ-ΝΑ-ΑΑ (εναπομείναντες λόγω των περικοπών….) θα έχουν μια ιδέα περί των όσων συμβαίνουν από τις αποκαλύψεις . Τα λέω γιατί επί σχεδόν 15 χρόνια είχα την τιμή να διδάξω αξιωματικούς όλων των κλάδων και όλων των σειρών σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας.(πολλαπλά και επί καινοτόμων θεμάτων).
Ο υπογράφων θεωρεί ως ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ την περίπτωση των WIKILEAKS. ΤΟΜΗ ΣΤΟ ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ. Άσχετα αν πολλά από αυτά ήταν σε μένα αρκετά γνωστά(αφού επί χρόνια ασχολούμαι σε βάθος με τις ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ-ΑΜΥΝΑ).ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ. ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ. ΟΧΙ ΜΥΣΤΙΚΟΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΗΜΙΔΙΑΦΑΝΕΙΣ/ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΕΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΧΑΟΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ…(αναφέρομαι γενικά και ευρύτερα)
Και καταλήγω λέγοντας ότι τα περίπου 1400 τηλεγραφήματα των Αμερικανών διαχρονικά μας αφορούν σε ζητήματα ΝΑΤΟ-ΑΙΓΑΙΟΥ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΚΟΣΟΒΟ-ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ-ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ-ΤΟ ΠΩΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ Η ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ.WE NEED TO KNOW!!! ΚΑΙ ΤΑ SITES ΚΑΙ ΒLOGS ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΔΕΣ ΟΛΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

Ακτοπλοϊκά - Viva Travel