ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ashtray.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ LINK ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK
Join the Linkwise Affiliate Network!

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

ΟΥΤΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΟΥΤΕ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ,ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ!


Υπάρχουν ορισμένα θέματα-ταμπού για τον λεγόμενο πατριωτικό χώρο,που αν πας να τα...αγγίξεις,αρχίζουν αμέσως οι "προειδοποιήσεις":Είτε ευγενικές ("μην ασχολείσαι εσύ μ'αυτά),είτε απειλητικές ("πρόσεχε").Αυτή είναι η μόνιμη επωδός,σε όποιον αναφέρει οτιδήποτε για τους ηγέτες και ηγετίσκους,που χρόνια τώρα έχουν δημιουργήσει προσωπικούς στρατούς πιστών και τυφλωμένων οπαδών,που "βάζουν στην τάξη" τους...άτακτους!

Επειδή όμως εμείς από αυτό εδώ το ασήμαντο ιστολόγιο ουδέποτε κρυφτήκαμε ή μασήσαμε τα λόγια μας,γράφουμε αυτά που πιστεύουμε ανεξάρτητα και χωρίς κομματικές παρωπίδες:Άλλωστε,δεν ανήκουμε πουθενά ούτε πληρωνόμαστε από κάπου,όπως διαδίδουν οι κάφροι πολλών αποχρώσεων.Όσοι λοιπόν ενοχλούνται,ας αποχωρήσουν,γιατί το ακόλουθο άρθρο μάλλον θα τους κάτσει...στο στομάχι!

Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά στον πατριωτικό χώρο:Ως γνωστόν,δύο είναι τα κομμάτ(ι)α του,το Λαος και η Χρυσή Αυγή.

Πάμε στο πρώτο,ξεκινώντας από τον Οκτώβριο του 2009:Την εποχή δηλαδή που ο Γιωργάκης αναλάμβανε Πρωθυπουργός,ο Κωστάκης αποχωρούσε βυθίζοντας τη ΝΔ σε βαριά κρίση μετά τη συντριπτική ήττα και το Λαος...απλά κοιτούσε!

Αντί να εκμεταλλευτεί την πρωτοφανή και κραυγαλέα ευκαρία που είχε να καθιερωθεί ως μεγάλο κομμάτι της Δεξιάς,φρόντισε,χάρη στα καμώματα του γελοίου Αρχηγού του,να χάσει και τους φανατικότερους οπαδούς του!

Αλήθεια,υπάρχει έστω ένας που να πιστεύει πως με στοιχειώδη ΕΘΝΙΚΗ Αντιπολίτευση και ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ σε όλα τα θέματα,δεν θα είχε το Λαος διψήφιο αριθμό;Και δεν εννοούμε απλά το 10%,αλλά πολύ παραπάνω!

Ο Καρατζαφέρης όμως,που πάντα είχε την αρρώστεια της...υπουργοποίησης,αξιοποιούσε τα ποσοστά που του έδινε ο απογοητευμένος απ'όλους δεξιός ψηφοφόρος για την προσωπική του ανάδειξη και προβολή:Ταυτόχρονα,η συνεχιζόμενη εξαπάτηση του κόσμου σε θέματα όπως το Μεταναστευτικό και η υπερψήφιση του ΔΝΤ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,έβαλαν οριστικό τέλος στα όποια όνειρα είχαν πολλοί για έναν πανίσχυρο πατριωτικό πόλο.

Ο ίδιος,παρότι αρχικά έλεγε πως πολεμούσε το σύστημα,κατέληξε να υποστηρίζει-διά στόματος Γεωργίου-πως "καλύτερα 5 και μέσα στο σύστημα παρά 10 και στη γωνία":Κι εδώ είναι όλη η ουσία!

Παράλληλα,η συνεχής τηλεοπτική προβολή των χειρότερων στελεχών του,απαξίωσε εντελώς το κόμμα στα μάτια του απλού πολίτη:Βουλευτές που θα μπορούσαν να αρθρώσουν έναν μεστό,ΕΘΝΙΚΟ λόγο,όπως πχ. ο Πολατίδης,απομονώθηκαν από τα "τηλεπαράθυρα" για χάρη καραγκιόζηδων υστερικών τύπου Γεωργιάδη ή άοσμων και άχρωμων πολιτικάντηδων,όπως ο Βορίδης.

Δηλαδή,ακόμα και στην...ειδικότητά του,τη μιντιακή προβολή,φρόντισε να αποτύχει ΕΠΙΤΗΔΕΣ ο Καρατζαφέρης,έτσι ώστε ο μέσος ψηφοφόρος να θεωρεί το Λαος ένα συρφετό νεόπλουτων,κακομαθημένων και ψωνισμένων τηλεμαιντανών!


Τα παραπάνω τα έχουμε αναφέρει πολλές φορές και ίσως να γινόμαστε κουραστικοί:Δυστυχώς όμως,τα πρόβατα δεν λένε να ξυπνήσουν!

Πάμε τώρα στη Χρυσή Αυγή:Καλλιεργώντας το προφίλ των σκληρών και άτεγκτων Πατριωτών,κατάφεραν να κερδίσουν τη συμπάθεια της ευρύτερης Δεξιάς και όχι μόνο.Αποκορύφωμα,η Εκλογή του Μιχαλολιάκο στο Δήμο Αθηναίων,με αξιοπρόσεκτο μάλιστα ποσοστό.

Κι εκεί αρχίζουν τα...περίεργα:Ενώ οι απλοί Χρυσαυγίτες τρώνε ξύλο και δακρυγόνα από τα ΜΑΤ στον Άγιο Παντελεήμονα,ο Αρχηγός τους απειλεί ότι θα φύγει!Ενώ ο κόσμος έχει σιχαθεί το σκατο-λαιφστάηλ της τηλεοπτικής χούντας,εκείνος χαιρετάει τον Ψινάκη!

Κορυφαίο όλων:Ενώ σύσσωμος ο πατριωτικός χώρος εκθειάζει την ΧΑ για τον αγώνα της στον Άγιο Παντελεήμονα,εκείνος χαιρετάει ναζιστικά μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο,επειδή "έτσι γούσταρε" και για να πικάρει τον αριστεροανώμαλο Κωνσταντίνου!

Δεν πιστεύουμε πως υπάρχει κάποιος τόσο αφελής,ώστε να νομίζει πως απλά ο Μιχαλολιάκος έπεσε στην παγίδα του ακροαριστερού:Ούτε βέβαια,πως το κάνει για να κερδίσει λίγη δημοσιότητα.

Απλούστα,Ο ΙΔΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΣΑΜΠΟΤΕΡ του ίδιου του κόμματός του!!!

Εξηγούμαστε:Την ώρα που όλο και περισσότερος κόσμος βλέπει θετικά την ΧΑ,εκείνος φροντίζει να την απαξιώσει και να απομακρύνει τους συμπαθούντες την με έναν χαιρετισμό,που στην συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού (και όχι του γερμανικού) λαού φέρνει δυσάρεστες αναμνήσεις!

Κι ας μας πουν όσοι υπεραμύνονται αυτής της κίνησης επειδή τάχα είναι...αρχαιοελληνική:Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκαν όταν την είδαν;Μήπως νόμιζαν πως έβλεπαν τον Λεωνίδα ή τον Μεταξά;Ή τον Χίτλερ;

Φρόντισε λοιπόν ο Μιχαλολιάκος να διώξει τους Έλληνες,περιθωριοποιώντας ο ίδιος το κόμμα του:Κι εκείνος,σαν τον Καρατζαφέρη,προτιμάει το λίγο αλλά ελεγχόμενο,παρά το πολύ με κριτική διάθεση.


Αναρωτιόμαστε:Δεν μπορεί να γίνει Εθνική πολιτική χωρίς ναζιστικούς χαιρετισμούς,κύριε Μιχαλολιάκο;

Απορούμε:Δεν μπορείτε να υπερασπιστείτε τα συμφέροντα της χώρας χωρίς καραγκιοζιλίκια και κωλοτούμπες,κύριε Καρατζαφέρη;

Μήπως τελικά ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ να μην ξεκολλάει ο πατριωτικός χώρος από το 5%;

Μήπως κάνετε ότι και οι σταλινοτσολιάδες του ΚΚΕ,που θα μπορούσαν να έχουν τεράστιο ποσοστό αν απέρριπταν την άκρατη σοβιετολαγνεία τους,αλά δεν το κάνουν;

ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑΝ ΙΣΧΥΡΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ,ΑΡΧΙΚΑ ΣΕ ΔΙΨΗΦΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ-ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ-ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;

Γιατί προτιμάτε τους πιστούς στρατούς των τραμπούκων και των κομματόσκυλων;

Δεν περιμένουμε να μας απαντήσετε:Θα βρείτε πάλι καμιά ψευτοδικαιολογία,θα μας κολλήσετε και τις γνωστές ταμπέλες σας και...το παραμύθι "υπέρ πατρίδος" θα συνεχιστεί!

Να ξέρετε όμως,πως όλο και περισσότερος κόσμος καταλαβαίνει το ρόλο σας και αποστασιοποιείται από τα παιχνιδάκια σας με την Ελλάδα!

Απαραίτητη διευκρίνηση:Επίτηδες δεν βάλαμε τη Νέα Δημοκρατία στον πατριωτικό χώρο,διότι πολύ απλά δεν ανήκει σε αυτόν!Είχαμε μια ελπίδα,πως με τον Αντώνη Σαμαρά θα άλλαζε και θα ξεβρώμιζε αυτή την κόπρος του Αυγεία,αλλά δυστυχώς αυτή εξανεμίζεται καθημερινά!Είτε με τα αρχιλαμόγια που παραμένουν ακλόνητα σε αυτήν,είτε με τα παρδαλά σύμβολα,είτε με τις ανθελληνικές δηλώσεις πολλών στελεχών της!

Το συμπέρασμά μας;Στο ερώτημα αν υπάρχει πατριωτικό χώρος,η απάντησή μας είναι ΝΑΙ.Αντίθετα,αν μας ρωτήσετε αν υπάρχουν πατριωτικά κόμματα,θα σας πούμε ΟΧΙ!



http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/01/blog-post_6283.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΔΕΣ ΟΛΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

Ακτοπλοϊκά - Viva Travel