ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ashtray.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ LINK ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK
Join the Linkwise Affiliate Network!

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2011 ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ:ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ,"ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ" ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΑΠΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΣ "ΠΟΛΕΜΟΣ" ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΑΡΧΟΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΜΑΤ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ!

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ,ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΠΟΛΥΜΟΡΦΗ ΧΟΥΝΤΑ!
Ας μην ανησυχούν λοιπόν ΤΑ ΔΟΥΛΙΚΑ των τοκογλύφων για "Τυνησία" και "Αίγυπτο":Όσο σε κάθε μεγάλη απεργία και διαδήλωση η εικόνα είναι η ίδια και απολύτως προβλέψιμη,τόσο το Σύστημα θα τρίβει τα χέρια του και θα σκάει στα γέλια πίσω από την πλάτη μας!



Αυτή τη φορά,ο περισσότερος κόσμος επέλεξε να ακολουθήσει την πορεία χωρίς διακριτικά,ενώ πλέον και ο πιο αδαής κατάλαβε τον προβοκατόρικο ρόλο του καπελο-ΚΚΕ.Δείτε τα γιουχαίσματα στους "απεργοπατέρες":



Ταυτόχρονα,οι ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ,υποτιθέμενοι "αναρχικοί" μετέτρεψαν την Πλατεία Συντάγματος σε θάλαμο αερίων και "συγκρούστηκαν" με τα ΜΑΤ,δημιουργώντας πολεμικό σκηνικό που έδιωξε τον κόσμο.
Στο ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ και ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,που ανάλογα την εξέλιξη,θα χρησιμοποιούνταν αναλόγως:Κι όποιος κατάλαβε,κατάλαβε! 

Ένα άλλο γεγονός που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο,είναι το ΑΝΟΙΓΜΑ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΣΕ ΚΗΦΙΣΙΑ ΚΑΙ ΓΛΥΦΑΔΑ,παρότι είχε αποφασιστεί γενική απεργία στα εμπορικά καταστήματα:Και βέβαια,γεννιέται εύλογα το ερώτημα,ΓΙΑΤΙ ΟΙ "ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ" ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΕΚΕΙ,ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΣΤΗ MARFIN ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!

Το παιχνίδι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο.Η λύση είναι μία:ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ.ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ,ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ!

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Υ.Γ.Αλήθεια,πώς αισθάνεται άραγε ο Σαμαράς που απλά παρακολουθεί τα τεκταινόμενα και δεν κατεβάζει τον κόσμο στους δρόμους;Τι φοβάται,μην τον πουν "κομμουνιστή" τα γνωστά καθαρματίδια;Ξύπνα Αντώνη,γιατί ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΝΕ!


http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/02/blog-post_4167.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΔΕΣ ΟΛΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

Ακτοπλοϊκά - Viva Travel