ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ashtray.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ LINK ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK
Join the Linkwise Affiliate Network!

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Η ΚΕΡΑΤΕΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΙΑΝ. 2011




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
Ταχ. Δ/νση: Κουντουριώτη 1
Λαύριο Αττικής
Τηλέφωνο: 22920 - 25060
Fax: 22920 - 22413
Τ.Κ: 19 500

Λαύριο 09 Ιαν. 2011
Αριθ. Πρωτ. – 2 0 0 7-

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η ΚΕΡΑΤΕΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ

Από χθές το μεσημέρι, η πόλη της Κερατέας και ολόκληρος ο Δήμος της Λαυρεωτικής βρίσκονται «υπό κατοχή». Ανήλικα παιδιά και υπερήλικες έγιναν μάρτυρες μιας απίστευτης σε αγριότητα αστυνομικής βίας.

Εκατοντάδες άνδρες των ΜΑΤ και άλλων μονάδων καταστολής κατέλαβαν τις γει-τονιές μιας πόλης 10.000 κατοίκων, εισέβαλαν με προτεταμένα πιστόλια σε κατοικίες, προπηλάκισαν και χτύπησαν ηλικιωμένους, τραυμάτισαν δεκάδες συμπολίτες μας.

Νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, δεκάδες ασφαλίτες εισέβαλαν σε σπίτια «υπό-πτων», χρησιμοποιώντας βία, προπηλακίζοντας γονείς, κραδαίνοντας τα όπλα τους και απειλώντας με συλλήψεις.

Η προσπάθεια τρομοκράτησης απλών και φιλήσυχων πολίτων προκάλεσε την αντίδραση και τη διαμαρτυρία εκατοντάδων κατοίκων.

Η απάντηση των «φρουρών της νομιμότητας» στο Δήμαρχο Λαυρεωτικής κ.Κωνσταντίνο Λεβαντή, Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους και Νομικούς που έσπευσαν στο Αστυνομικό Τμήμα να ενημερωθούν, ήταν η απρόκλητη και αναίτιαεπίθεση ανδρών των ΜΑΤ με δακρυγόνα και πλαστικές σφαίρες και ο τραυματισμός του Δημάρχου και άλλων πολιτών.

Η επίθεση γενικεύτηκε σε ολόκληρη την πόλη που μετατράπηκε μέσα σε λίγη ώρα σε ένα απέραντο πεδίο χημικού πολέμου με εκατοντάδες θύματα της αστυνομικής βίας. Μικρά παιδιά βρέθηκαν αποκλεισμένα σε φροντιστήρια, υπερήλικες κινδύ-νευσαν από τα χημικά που έφτασαν μέσα στα σπίτια τους, γυναίκες χτυπήθηκαν βάναυσα.

Η Δημοκρατία και η «έννομη τάξη» καταλύθηκαν από τους υπερασπιστές τους.
Η ωμότητα, οι άμεσες απειλές για τη ζωή, οι ύβρεις των αστυνομικών που απει-λούσαν χιλιάδες κατοίκους μέχρι τις πρωινές ώρες φέρνουν στο νου εφιαλτικές μνή-μες «στρατού κατοχής».

Η κυβέρνηση και το Υπουργείο «Προστασίας του Πολίτη» προσπάθησαν να ε-φαρμόσουν ένα τυφλό σχέδιο εκδίκησης εναντίον μιας περιοχής που αντιστέκεται 60 ολόκληρες μέρες και δεν υποχωρεί.

Η ίδια η ΕΛ.ΑΣ. ομολόγησε με δελτίου τύπου ότι, όλη η επιχείρηση είχε στόχο την τρομοκράτηση των κατοίκων και επεδίωκε να κάμψει τη συνεχιζόμενη αντίσταση τους.

Στα τέσσερα σπίτια, όπου εισέβαλαν με το πρόσχημα έρευνας και σύλληψης «υπόπτων» βρήκαν μόνο στο ένα από αυτά, άδεια μπουκάλια μπύρας, μία κάμερα και μια συσκευή εκτόξευσης φωτοβολίδων για το Πάσχα!!!.

Τα γεγονότα της Μαύρης Τρίτης σημάδεψαν ανεξίτηλα την ψυχή των κατοίκων της Λαυρεωτικής. Η ωμή βία της εξουσίας χαλυβδώνει τη θέληση όλων μας. Το δίκιο δεν αντιμετωπίζεται με δακρυγόνα, απειλές, συλλήψεις και τρομοκρατία. Ο αγώ-νας που ξεκίνησε από το 1996 συνεχίζεται…

Βρισκόμαστε στους δρόμους από τις 11 Δεκεμβρίου και δεν θα υποχωρήσουμε αν δεν δικαιωθούμε.

Τα σκουπίδια της Αττικής δεν θα έρθουν στο Δήμο Λαυρεωτικής.
Το Οβριόκαστρο είναι Αρχαιολογικός Χώρος, Ιστορικός Τόπος και περιοχή Ιδιαίτερου Φυσικού Κάλλους.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ


Δεν έφθανε η μεγάλη ένταση που υπάρχει στην Κερατέα με τις συμπλοκές ΜΑΤ και κατοίκων, ήρθε και η δημοσιοποίηση φωτογραφιών ενός αστυνομικού με πολιτικά που απειλεί κατοίκους με όπλο, για να αναστατώσει κυριολεκτικά τη κοινή γνώμη στην Κερατέα. 

Σε αποκλειστικό βίντεο του Star από την ιστοσελίδα antixyta.blogspot.com, η οποία ανήκει σε κατοίκους που «μάχονται» κατά της κατασκευής ΧΥΤΑ στην περιοχή, διακρίνεται στις χθεσινές αναταραχές ένας άνδρας που σημαδεύει με το όπλο του εναντίον κάποιων ανθρώπων που δεν διακρίνονται! 

Σύμφωνα με τους ίδιους, ο συγκεκριμένος «πιστολέρο» είναι αστυνομικός με πολιτικά και δε δίστασε να απειλήσει πολίτες στρέφοντας το όπλο εναντίον τους, έξω μάλιστα από το σπίτι τους! 

Ο εν λόγω «ασφαλίτης» -όπως τον χαρακτηρίζουν οι αυτόπτες μάρτυρες- συμμετείχε στην χθεσινή επιχείρηση της αστυνομίας για την σύλληψη υπόπτων για συμμετοχή στα επεισόδια των προηγούμενων ημερών.

Όπως μπορεί να δει κανείς από το βίντεο, η ένταση στο χώρο είναι μεγάλη και 
ο άνδρας φαίνεται να βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση σημαδεύοντας εναντίον ενός μικρού πλήθους ανθρώπων με το όπλο του! την ίδια ώρα, κάποιος άλλος (πιθανόν συνάδελφος του;) προσπαθεί να τον συγκρατήσει για να προλάβει τα χειρότερα, ενώ στους γύρω δρόμους λαμβάνουν χώρα οδομαχίες μεταξύ των κατοίκων και ΜΑΤ που θυμίζουν εμπόλεμη κατάσταση...!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: 


Είναι μεγάλες μπίζνες που έχουν στήσει με σκοπό να προχωρήσουν πανελλαδικά .....

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Γ. ΤΡΑΓΚΑ ΣΤΟΝ realfm 97.8

  Η εταιρία Άκτορ που έχει την αττική οδό και ποσοστό σε πολλά διόδια ανά την Ελλάδα ανήκει στον Κύριο Μπόμπολα. Ο κύριος Μπόμπολας ο μέτοχος του mega channel !! Η εταιρία του κυρίου Μπόμπολα είναι ο νονός των σκουπιδιών στην Ελλάδα.Έχει γίνει απευθείας ανάθεση στο έργο του γραμματικού που αφορά τα σκουπίδια και έμμεσα συμμετέχει στην Κερατέα!!! Είναι μεγάλες μπίζνες που έχουν στήσει με σκοπό να προχωρήσουν πανελλαδικά εισπράττοντας αρχικά 15 εκατομμύρια προκαταβολή. Το εργοστάσιο που κατέχει η εταιρία αποτελεί μονοπώλιο σε όλη την Ευρώπη. Μιλάμε για πολλά χρήματα και οι κύριοι έχουν σκοπό να προχωρήσουν σε όλη την Ελλάδα. Δεν θα ζητήσουν τα λεφτά μόνο για ένα έργο, ιδιωτικοποιούν τα σκουπίδια και από δω και πέρα μέσω των δημοτικών τελών που είναι αιώνια και θα αυξηθούν θα τα κατέχει η εν λόγο εταιρία του Μπόμπολα σε συνεργασία με άλλες εταιρίες.
Μαζί τους έχουν μελετητικές εταιρίες οπού έχουν κάνει συμπράξεις με καινούργιες εταιρίες που από πίσω τους κρύβονται τράπεζες (lampard eurobank) Λάτσης Μπόμπολας και cia ... Ανοίγουν τρύπες δηλαδή και μετά από τρία χρόνια που θα πρέπει να κλείσει η τρύπα των ΧΥΤΑ θα πάνε σε άλλο μέρος όπως στην Μακεδονία στην Κρήτη κτλ.
Ο Σκάι που ενδιαφέρεται για το περιβάλλον έχει κάνει το θέμα γαργάρα και παρουσιάζει τους πολίτες ως ταραξίες και φιμώνουν τον κόσμο που θέλει να παρέμβει στο δελτίο αλλά και στο ράδιο. Αυτοί δεν είναι μου μας έχουν πρήξει με το περιβάλλον τις λάμπες και τα δέντρα που πάνε και φυτεύουν σα χαζά;....
O Σκάϊ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ που μας έχει πρήξει με την Δήθεν κλιματική αλλαγή και αγαπά το περιβάλλον τόσο και την ίδια ώρα καλύπτει κάθε χαζομάρα για την αλλαγή του καιρού ΕΛΕΟΣ.....

ΠΗΓΗ: anti-ntp.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΔΕΣ ΟΛΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

Ακτοπλοϊκά - Viva Travel