ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ashtray.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ LINK ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK
Join the Linkwise Affiliate Network!

Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2011

Στηρίζει Τατσό ο Αβραμό


"Με πήρε τηλέφωνο ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Ήταν πολύ φιλικός και ενθαρρυντικός για τη σειρά. Μου είπε να μη δίνω σημασία. Αυτή η κουβέντα με τον Αβραμόπουλο μου έδειξε ότι δεν υπάρχει, προφανώς, κάποιο οργανωμένο σχέδιο να με σκοτώσουν. Δεν νομίζω ότι υπάρχει συμβόλαιο θανάτου. Φοβάμαι όμως το μικρό ανεγκέφαλο 20άρη που θα πιστέψει τις ίδιες του τις απειλές και θα μου επιτεθεί στο δρόμο. Φοβάμαι τους «αδέσποτους».
Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον γνωστό συγγραφέα, κ. Τατσόπουλο, έναν ακόμη "ιθύνοντα νού" της σειράς 1821 του ΣΚΑΙ, που προσπαθεί να "ταίσει" την ελληνική ιστορία στο τηλεοπτικό κοινό, υπό το Ρεπούσειο πρίσμα.
Το νέο δεν βρίσκεται στο ότι ο άνθρωπος αυτός, προσπαθεί με διάφορους τρόπους να θυματοποιηθεί, προκειμένου είτε να αποφύγει το "κράξιμο" που δέχτηκε από πολλούς Έλληνες, όχι μόνο λόγω της συμμετοχής του στην διαμόρφωση της συγκεκριμένης σειράς, αλλά και λόγω του περίφημου -αποτυχημένου κατά τον ίδιο - αστείου του, που χαρακτήριζε τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη όχι απλά ως ομοφυλόφιλο, αλλά και ... αρραβωνιασμένο, είτε να μην γίνεται πλέον αντιληπτός ως θύτης κατά της ιστορίας του λαού μας. Αναμενόμενη αυτή του η στάση, την έχουν άλλωστε εφαρμόσει στο παρελθόν και άλλοι, όπως η κ. Ρεπούση και η κ. Δραγώνα που παρουσίαζαν τον εαυτό τους ως θύματα ... της ακροδεξιάς ή του παρακράτους.
Η είδηση βρίσκεται στο ότι τον κ. Τατσόπουλο, πήρε τηλέφωνο για να στηρίξει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Δημήτρης Αβραμόπουλος, του υποτίθεται συντηρητικού κόμματος. Του κόμματος μάλιστα, που μετά την εκλογή του Αντώνη Σαμαρά υποτίθεται ότι έχει μάθει από τα λάθη του παρελθόντος και κάνει μια συγκεκριμένη στροφή. Φαίνεται όμως ότι τα παλιά χούγια, δεν πεθαίνουν εύκολα. Η κίνηση αυτή του κ. Αβραμόπουλου, δεν ξέρουμε αν είχε στόχο την δημοσιότητα, εάν είχε στόχο το να εξασφαλίσει την ... στήριξη του ΣΚΑΙ ή ήταν σε προσωπικό επίπεδο και ο κ. Τατσόπουλος του έκανε απλά ... outing. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι μας θυμίζει την υποστήριξη της κ. Γιαννάκου προς την κ. Ρεπούση. Που παρόλο που της
κόστισε την κοινοβουλευτική της έδρα, ανταμοίφθηκε με μια 

θέση στη βουλή - μέσω λίστας φυσικά.
http://www.elkosmos.gr/


ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ "ΣΚΑΪ" ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΞΑΝΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΚΑ(Ε)Ι ΜΥΤΗ Η ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ... ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ... ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ...ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ...ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΚΑ(Ε)Ι ΜΥΤΗ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!
Το έχουμε υποσχεθεί στους εαυτούς μας και στους συναγωνιστές μας. Καμμιά εχθρικη δράση δεν θα παραμένει ανενόχλητη...πόσο μαλλον οι χρηματοδοτούμενοι του Σόρρος
που διαβάλλουν,λοιδορούν,συκοφαντούν τους προγόνους μας 
και τις θυσίες τους στην ΎΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΔΜΉΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!!!
Οι υπόλοιποι μπορούν αναπαυτικά από τους καναπέδες τους
και την ανυπαρξία τους να ¨επαναστατούν¨να κρίνουν και να 
υποσκάπτουν αυτούς που αγωνίζονται.Έρχεται και η δική τους σειρά αλλά πρώτα ο αγώνας!!!
Γι΄αυτό...ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΡΙΤΗ 22/2 ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΙ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΔΕΣ ΟΛΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

Ακτοπλοϊκά - Viva Travel