ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ashtray.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ LINK ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK
Join the Linkwise Affiliate Network!

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Ο πρωθυπουργός ευθύνεται για την κρίση του χρέους

papandreou

Ο θυμόσοφος λαός μας έχει μία παροιμία: " Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται". Οι μάσκες έπεσαν. Ο πρωθυπουργός της συμφοράς των Ελλήνων Γιώργος Παπανδρέου αποκαλύφθηκε. Έκθεσης σοκ της κομισιόν αποκαλύπτει τα ψέματα του ιδίου και των συνεργατών του. Από την ημέρα που εξελέγη( λόγω ονόματος), αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, από εκείνη την ημέρα άρχισε να αραδιάζει ψέματα και υποσχέσεις στον Ελληνικό λαό. Και φθάσαμε στις εκλογές του 2009 για να κορυφωθούν τα ψέματα του. Και τι δεν υποσχέθηκε " λεφτά υπάρχουν", " θα δώσω αυξήσεις στο ύψος του πληθωρισμού", "θα εγγυηθώ τα εισοδήματα των Ελλήνων" " θα πληρώνουν οι έχοντες και κατέχοντες" "θα πατάξουμε την εισφοροδιαφυγή και φοροδιαφυγή". Ακόμη "παραμύθιαζε" τον Ελληνικό λαό, πως τα οικονομικά προβλήματα τα οποία δεν μπόρεσε να λύσει η Νέα Δημοκρατία, και τα οποία γιγάντωσε η ανικανότητα της κυβερνήσεως Καραμανλή, αυτός είχε σχέδιο για να τα λύσει. Μάλιστα μιλούσε για σχέδιο 100 ημερών για να φανούν, και τα πρώτα αποτελέσματα της πολιτικής του. Υποσχέθηκε μάλιστα ότι θα εισέπραττε το μεγαλύτερο ποσό των φόρων των 30.000.000 ευρώ, που δεν μπορούσε να εισπράξει η Νέα Δημοκρατία, και δεν θα χρειαζόταν να πληρώσει και πάλι ο λαός. 
Είναι αυτός ο οποίος μας διαβεβαίωνε ότι δεν πρόκειται να ζητήσει χρήματα από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, διότι όσες χώρες ζήτησαν χρήματα αυτές κατεστράφησαν οικονομικά. Είναι ο ίδιος ψεύτης ο οποίος μας διαβεβαίωνε ότι δεν πρόκειται να πάρουμε χρήματα από το Δ.Ν.Τ. γιατί θα καταστραφεί η παιδεία μας, το σύστημα υγείας, οι μικροεπιχειρηματίες, και γενικά ολόκληρος ο Ελληνικός λαός. Και ενώ μας έλεγε αυτά, από την άλλη, συζητούσε με τον Στρός - -Καν τους όρους δανεισμού μας από Δ.Ν.Τ. Σε συνέντευξη του ο υφυπουργός του κ. Σαχινίδης είχε δηλώσει ότι η απόφαση για τον δανεισμό μας από το Δ.Ν.Τ. είχε αποφασισθεί πριν από τις εκλογές.
Γι' αυτόν τον λόγο επί 6 μήνες δεν έπαιρναν κανένα οικονομικό μέτρο. Γύριζαν τις πρωτεύουσες της Ευρώπης ο ίδιος, και ο υπουργός του επί των οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου, και μιλούσαν για χρεωκοπημένη οικονομία, για Τιτανικό, και τα έριχναν όλα στην Νέα Δημοκρατία και τον Κ. Καραμανλή. Κατηγορούσαν καθημερινά τον Ελληνικό λαό ως ανεπρόκοπο και διεφθαρμένο. Με αυτόν τον τρόπο ήθελαν να μας πείσουν ότι ο δανεισμός μας από το Δ.Ν.Τ. ήταν μονόδρομος, και η υπογραφή του μνημονίου, με ότι αυτό συνεπάγεται ήταν αναπόφευκτη. 
Καταλήστεψαν τον Ελληνικό λαό με νόμους και διατάξεις. Με το έτσι θέλω μείωσαν μισθούς και συντάξεις από την φτωχολογιά, και τα εισοδήματα των Ελλήνων έγιναν αέρας κοπανιστός. Ο υπέρογκος πληθωρισμός περίπου στο 5,5% επίσημα ανεπίσημα στο 12% έδωσαν την χαριστική βολή στις τσέπες των Ελλήνων. Και ενώ καθημερινά ακούμε από τα ΜΜΕ για τις σπατάλες των αρχόντων τις κυβέρνησης, (ακόμη και τους καφέδες που πίνουν πληρώνει ο λαό), από την άλλη κόβουν τα φάρμακα και τα μικροεπιδόματα των χαμηλοσυνταξιούχων και των πολύτεκνων. 
Ενώ υπάρχουν εκατομμύρια για το Μέγαρο και τις σφραγίδες ΜΚΟ, δεν υπάρχουν χρήματα για την παιδεία, και την περίθαλψη. Δεν υπάρχουν χρήματα για την Αστυνομία, και στέλνουν καθημερινά ανυπεράσπιστα νεαρά παιδιά αστυνομικούς χωρίς εξοπλισμό, να αναμετρηθούν με όλα αυτά τα κακοποιά στοιχεία που οι ίδιοι επέτρεψαν να μπουν στην Ελλάδα και με νόμους τους βγάζουν από τις φυλακές. Τα αποτελέσματα τα είδαμε πριν από λίγες ημέρες όταν συμμορία κακοποιών, ουσιαστικά εκτέλεσε τα δύο Ελληνόπουλα αστυνομικούς. Τα κροκοδείλια δάκρυα των πολιτικών, και η ενός λεπτού σιγή 15 περίπου βουλευτών που ευρίσκοντο εκείνη την στιγμή στο κοινοβούλιο, δεν λέει τίποτα ούτε στους αστυνομικούς ούτε στο Ελληνικό λαό. 
Και τώρα λοιπόν ήλθαν και τα αποκαλυπτήρια. Έγκυρη οικονομική μελέτη της ίδια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αναφέρει, ότι η αύξηση του ελλείμματος το 2009 δεν έπαιξε κανένα ρόλο στην κρίση του χρέους της Ελλάδος. Την κρίση του δανεισμού πυροδότησε ο ανεπαρκής Προϋπολογισμός του Γιώργου Παπανδρέου τον Νοέμβριο του 2009.Η μελέτη αυτή καταρρίπτει τους ισχυρισμούς Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου, ότι η κρίσης δανεισμού προκλήθηκε από τον έκλυτο δημοσιονομικό βίο της κυβέρνησης Καραμανλή. Χωρίς να θέλουμε να δώσουμε άφεση αμαρτιών στην κυβέρνηση του κουρασμένου πρωθυπουργού, είναι γεγονός, ότι παρά τα ελλείμματα και την κακοδιαχείριση της κυβερνήσεως του, εξακολουθούσε, και εδανείζετο από τις αγορές με πολύ χαμηλότερα επιτόκια από τον κ. Παπανδρέου. 
Η μελέτη της Διεύθυνσης Οικονομικών και Χρηματοπιστωτικών Υποθέσεων της Κομισιόν φέρει τον τίτλο: << Η κρίση χρέους στην ΟΝΕ: θεμελιώδη, προσδοκίες και μετάδοση>>. Εκπονήθηκε από δύο Έλληνες οικονομολόγους, τον Μιχάλη Αργυρό και από τον Αλέξανδρο Κοντονίκα από το τμήμα οικονομικών σπουδών της Γλασκόβης. Στη σελίδα 12 της μελέτης αναφέρεται επί λέξει: << Τα στοιχεία δείχνουν ότι η αύξηση( σ.σ. των σπρεντ- επιτοκίων δανεισμού του Δημοσίου) έλαβε χώρα σε δύο φάσεις. Η πρώτη αύξηση έλαβε χώρα στα μέσα Νοεμβρίου του 2009, με το ελληνικό σπρεντ να αυξάνεται από τις 130 μονάδες βάσης στις 240 μονάδες βάσης ως το τέλος του έτους>>
Σε υποσημείωση της ίδιας σελίδας οι δύο μελετητές σημειώνουν << Στις 13 Οκτωβρίου του 2009 η Ελλάδα ( υπουργός οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου) ανακοίνωσε μια αναθεώρηση της πρόβλεψης για το δημοσιονομικό έλλειμμα του 2009 από 6% του ΑΕΠ στο 13% του ΑΕΠ>>. Και καταλήγουν εκθέτοντας την ηγεσία του υπουργείου οικονομικών και την κυβέρνηση: <<Το ελληνικό σπρεντ ξεκίνησε την απότομη άνοδο του στα μέσα του Νοεμβρίου 2009, μετά την υποβολή από τις ελληνικές αρχές του ελληνικού προϋπολογισμού του 2010 στην Ευρωπαϊκή επιτροπή>>. Οι μελετητές επίσης τονίζουν σε άλλο σημείο της μελέτης τους, ότι η κρίση του Ελληνικού χρέους οφείλεται επίσης στην αντίληψη των αγορών ότι υπάρχει κίνδυνος εξόδου της Ελλάδος από την Ευρωζώνη.( Εφ. Δημοκρατία). Αναφέρει και άλλα στοιχεία η μελέτη τα οποία λόγω χώρου δεν μπορούν να μεταφερθούν εδώ.
Τώρα τρέχουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Η κυβέρνηση Παπανδρέου, και της παρέας που έχει διορίσει ως υπουργούς, απέτυχε παταγωδώς. Οδηγούν την χώρα στην πλήρη καταστροφή, την έχουν χρεοκοπήσει. Καθημερινά είναι τα φαινόμενα αποδοκιμασίας των υπουργών της κυβέρνησης. Κρύπτονται και κυκλοφορούν κάτω από ισχυρή αστυνομική προστασία. Ο λαός τους αποδοκιμάζει καθημερινά όπου και αν τους βρει. Ας φύγουν τώρα, έστω και νύχτα, προκείμενου να σωθεί η Πατρίδα. 
Νίκος Παπαγεωργίου



http://www.elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7086:2011-03-08-11-04-38&catid=87:epikairotita&Itemid=277 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΔΕΣ ΟΛΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

Ακτοπλοϊκά - Viva Travel