ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ashtray.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ LINK ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK
Join the Linkwise Affiliate Network!

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Πλήρη πολεμική εμπλοκή της Ελλάδος στη Λιβύη αποφάσισε η ξενόδουλη κυβέρνηση των Αθηνών



Οι Έλληνες πιλότοι έλαβαν εντολή κατάρριψης λιβυκών μαχητικών από το ΚΥΣΕΑ – Την ίδια ώρα ο Καντάφι μπαίνει στη Βεγγάζη
Απόλυτη υποταγή στα συμφέροντα των ξένων δυνάμεων δήλωσε χθες η εθνοκτόνος κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με την απόλυτη συμφωνία της εθνικά επικίνδυνης ΝΔ. Στις σχεδιαζόμενες επιχειρήσεις κατά του Καντάφι θα συμμετέχουν από ελληνικής πλευράς 4 F-16, ένα ιπτάμενο ραντάρ, 2 ελικόπτερα έρευνας και διάσωσης Super-Puma και 2 φρεγάτες. Στη διάθεση των “συμμάχων” τίθενται επίσης οι βάσεις μας σε Σούδα και Άκτιο, με απλά λόγια η Ελλάς καθίσταται ένα άθλιο προτεκτοράτο, χαρίζοντας έμψυχο υλικό – δηλαδή τους αξιότερους ανθρώπους της – και οπλικά συστήματα δισεκατομμυρίων σε χώρες που πάντα έπαιζαν εχθρικό ρόλο έναντι του εθνικού συμφέροντος. 
Στον αντίθετο πόλο η Τουρκία τηρεί την ενδεδειγμένη στάση ουδετερότητας, αρνούμενη να χαραμίσει προσωπικό και μέσα σε μία αβέβαιη και ανώφελη για την ίδια επιχείρηση.
Οφείλουμε να τονίσουμε ότι η ελληνική εμπλοκή στις επιχειρήσεις θα είναι άμεση, καθώς το ΚΥΣΕΑ έδωσε εντολή στους Έλληνες πιλότους να καταρρίπτουν τα λυβικά μαχητικά. Η αποστολή των ελληνικών f16 θα είναι η συνοδεία των συμμαχικών βομβαρδιστικών, γεγονός που θα φέρει τους Έλληνες χειριστές στην πρώτη γραμμή του πολέμου και βασικούς στόχους της αντιαεροπορικής άμυνας της Λιβύης. Την ίδια ώρα η κατάσταση στο έδαφος κλιμακώνεται και όσοι μιλούσαν για εκτόνωση διαψεύδονται οικτρά. Οι δυνάμεις του Καντάφι προελαύνουν και έχουν ήδη εισέλθει στη Βεγγάζη, γεγονός που προμηνύει άμεσες εξελίξεις. Βρισκόμαστε προ των πυλών μίας νέας “ειρηνευτικής επιχείρησης” τύπου Ιράκ-Αφγανιστάν στην οποία δυστυχώς θα μετέχει ενεργά και η Ελλάς.
Οι ευθύνες για ότι πρόκειται να συμβεί από ‘δω και πέρα βαραίνουν αποκλειστικά την εθνικά επικίνδυνη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και όσους την στηρίζουν.
http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΔΕΣ ΟΛΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

Ακτοπλοϊκά - Viva Travel