ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ashtray.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ LINK ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK
Join the Linkwise Affiliate Network!

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Μ.Κ.Ο. σε συνεργασία για να προωθήσουν λαθρομετανάστες σε δουλειές προκαλώντας τους Έλληνες που τους δέρνει η ανεργία.


Κάποια από αυτές τις μέρες βρεθήκαμε σε εκδήλωση συλλόγου, συγκεκριμένα την ώρα που είχαμε επισκεφθεί το μπουφέ και τρώγαμε πολλά άτομα στην αίθουσα, είδαμε σε κρατικό κανάλι μια διαφήμιση όπου προωθούσε έγχρωμους κυρίως Ασιάτες και Αφρικανούς για εύρεση εργασίας! Κάποια παιδιά μακροχρόνια άνεργα που κάθονταν μας έμειναν κυριολεκτικά με τη μπουκιά στο πηρούνι και το στόμα ανοιχτό! Μέχρι τώρα είχαμε δει ΜΚΟ να προπαγανδίζουν σε δρόμους, σε καράβια, παντού για τα δικαιώματα των λαθροεποίκων αλλά σε τηλεόραση τέτοια προπαγάνδα, δεν είχαμε ξαναδεί. Μόλις συνήλθε ο κόσμος άρχισε να διαμαρτύρεται και πολλοί να βρίζουν και με το δίκιο τους. Δεν είναι δυνατόν να γίνεται τέτοια προπαγάνδα, να ζητάνε από τους Έλληνες να προσλαμβάνουν μετανάστες την ώρα που τόσοι συμπατριώτες μας πεινούν ή τα βγάζουν πέρα με μεγάλη δυσκολία.!

Λίγο ως πολύ μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού έχει ενημερωθεί για την ανθελληνική δράση πολλών Μ.Κ.Ο. και την εμπλοκή τους σε άσχημες καταστάσεις εις βάρος του ελληνικού λαού και προς όφελος των λαθρομεταναστών. Βέβαια, αν δεν είχε συμφέρον η τσέπη τους δεν υπήρχε περίπτωση να ρίξουν έστω και μια ματιά στα όποια προβλήματα αυτών των ανθρώπων. Όλοι αυτοί που «δουλεύουν» για λογαριασμό των ξένων με το προσωπείο των φιλάνθρωπων ΜΚΟ, γιατί περί δουλειάς πρόκειται, δεν έχουν καμιά άλλη απασχόληση, είναι κυριολεκτικά άνεργοι, μάλλον άεργοι, γιατί άνεργος είναι αυτός που δεν έχει δουλειά αλλά θα ήθελε να βρει, ενώ άεργος είναι αυτός που δεν θέλει να δουλέψει, δηλαδή ο επαγγελματίας τεμπέλης.

Πρόλαβα και συγκράτησα την ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.synanaptixi.gr/
Επισκεφθείτε την να δείτε την προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο!
Συνεργαζόμενοι φορείς:
http://www.nostos.org.gr/site/images/vivlio.jpg
Αντιγράφω:
Συμμετέχοντες Φορείς


Ε.Κ.Πο.Σ.Π.Ο. ΝΟΣΤΟΣ
 – Μη Κυβερνητική Οργάνωση κατά του Κοινωνικού Αποκλεισμού και της Ανεργίας
ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων
ΕΥΞΕΙΝΗ ΠΟΛΗ – Δίκτυο Τοπικών Αυτοδιοικήσεων για κοινωνική, πολιτιστική, τουριστική, περιβαλλοντική & αγροτική ανάπτυξη
ΕΣΠ – Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες
ΚΓΜΕ – Κέντρο Γυναικείων Μελετών και Ερευνών
ΧΕΝ – Γυναικεία, Μη κυβερνητική, Εθελοντική Οργάνωση

ΙΑΣΙΣ - Κέντρο Ημέρας

ΙΔΕΚΕ - Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης
Εθελοντική Οργάνωση ΙΑΣΙΣ - Κέντρο ΗμέραςΙΔΕΚΕ - Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης
Προσέξτε το τελευταίο: ΙΔΕΚΕ υπηρεσία του υπουργείου Παιδείας.

Το Υπουργείο Παιδείας καταργεί και συγχωνεύει σχολεία για οικονομικούς λόγους, για να μην συντηρεί κτίρια και να μειώσει κατά πολύ τις θέσεις των εκπαιδευτικών αυξάνοντας έτσι την ανεργία στον κλάδο, αλλά δεν τσιγγουνεύεται τα χρήματα για τους λαθροεποίκους!
Το πρόγραμμα αυτό χρηματοδοτείται:
Αντιγράφω: «Το έργο συγχρηματοδοτείται από τον ΧΜ του ΕΟΧ 2004-2009 (50%) και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (50%).»
Μάλιστα!
Πλήρωνε κορόϊδο Έλληνα που σε γδέρνουν στη φορολογία, που δε λίγο δεν θα έχεις να φας, πολλοί ήδη δεν έχουν και ζουν στο δρόμο και τρώνε από τα συσσίτια. Πλήρωνε κορόϊδο Έλληνα που το παραεμπόριο σου έχει πάρει όλη τη δουλειά κι έκλεισες το μαγαζί σου, πλήρωνε κορόϊδο Έλληνα που αν αρρωστήσεις και δεν έχεις ασφαλιστικό φορέα, σε πετάνε στο δρόμο ενώ τους λαθρομετανάστες τους νοσηλεύουν δωρεάν με τον ιδρώτα σου στα δημόσια νοσοκομεία που πλήρωσαν οι πρόγονοί σου για να χτιστούν και να λειτουργήσουν.
Πλήρωνε ταλαίπωρε Έλληνα για να χρηματοδοτούνται ΜΚΟ και οργανώσεις που μεθοδεύουν τον αφανισμό σου από προσώπου Ελλάδας και την αντικατάστασή σου με τον κάθε τυχοδιώκτη που πήρε μια βάρκα κι ήρθε, ή περπάτησε, ήρθε στη χώρα σου παράνομος και ζητάει από εσένα να φύγεις από τη χώρα των προγόνων σου για να εγκατασταθεί αυτός.

Συνέλληνες, οι πρόγονοί μας ήταν πεινασμένοι και πάμφτωχοι αλλά δεν δίστασαν να τα βάλουν με την κραταιά οθωμανική αυτοκρατορία και πολλοί πέθαναν για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι. 
Εμείς οι νεοέλληνες τι κάνουμε; Πότε θα αποφασίσουμε να σταματήσουμε αυτή την ομάδα ανθελλήνων που προσπαθεί να επιβάλλει τις θέσεις της στον ελληνικό λαό; 


Ελευθερία του Λόγου για το blog eglimatikotita.

http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/03/blog-post_9403.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΔΕΣ ΟΛΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

Ακτοπλοϊκά - Viva Travel