ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ashtray.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ LINK ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK
Join the Linkwise Affiliate Network!

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Ανθρακικό κατά του περιττού βάρους


Το διοξείδιο του άνθρακος, το αέριο που περιέχεται σε όλα τα αεριούχα αναψυκτικά, μπορεί να αποτελέσει «όπλο» ενάντια στα περιττά κιλά, υποστηρίζουν ιταλοί επιστήμονες. Ερευνητές του Πανεπιστημίου της Σιένα εγχέουν διοξείδιο του άνθρακος σε παχύσαρκα άτομα που αντιμετωπίζουν σοβαρό κίνδυνο αυξημένων προβλημάτων υγείας. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι το εμβόλιο του… ανθρακικού μπορεί να ξεγελάσει τον οργανισμό οδηγώντας σε συρρίκνωση του λιπώδους ιστού.

Το διοξείδιο του άνθρακος είναι ένα φυσικό αέριο που παράγεται από τα κύτταρά μας. Είναι μη τοξικό, εισέρχεται γρήγορα στην κυκλοφορία του αίματος και εκβάλλεται μέσω της αναπνοής και των νεφρών. Στο πλαίσιο της νέας θεραπείας (carboxytherapy) οι ειδικοί χρησιμοποιούν μια λεπτή βελόνα προκειμένου να εγχύσουν διοξείδιο του άνθρακος ακριβώς κάτω από το δέρμα- η όλη διαδικασία διαρκεί μόλις λίγα λεπτά. Το αέριο διαχέεται γρήγορα στους γύρω ιστούς κάνοντας τα αιμοφόρα αγγεία να διαστέλλονται. Τα διασταλμένα αγγεία οδηγούν σε μεγαλύτερη τροφοδοσία με αίμα των περιοχών«στόχων» με αποτέλεσμα να φθάνουν εκεί περισσότερο οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά. Το διοξείδιο του άνθρακος εξολοθρεύει τα λιποκύτταρα ενώ την ίδια στιγμή το επιπλέον οξυγόνο που έχει συγκεντρωθεί στους ιστούς αποτρέπει τη συσσώρευση υγρού μεταξύ των κυττάρων.

Στο πλαίσιο μικρής δοκιμής, 48 γυναίκες με πρόβλημα πάχους στους μηρούς, στα γόνατα και στην κοιλιά έλαβαν ενέσεις του αερίου. Τα αποτελέσματα ήταν ενθαρρυντικά: κατά μέσον όρο οι εθελόντριες έχασαν δύο εκατοστά από τους μηρούς, ένα εκατοστό από κάθε γόνατο και τρία εκατοστά από την κοιλιά. Τώρα αναμένεται να διεξαχθεί μεγαλύτερη δοκιμή στις ΗΠΑ από ειδικούς του Πανεπιστημίου Νορθγουέστερν σε άνδρες και γυναίκες με σοβαρό πρόβλημα βάρους.

Πηγή:http://i-diadromi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΔΕΣ ΟΛΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

Ακτοπλοϊκά - Viva Travel