ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ashtray.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ LINK ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK
Join the Linkwise Affiliate Network!

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Το παρακράτος του Πασόκ, φιμώνει τα blogs


                

Σύμφωνα με πληροφορίες στο Μαξίμου έκαναν σύσκεψη για τα blogs.



Αυτό δεν επιδέχεται αμφισβήτησης και είναι ακριβώς έτσι. Ο υπουργός δικαιοσύνης και σε λίγο ...φίμωσης των Blogs δεν έχει καταλάβει ποιο θα είναι το πολιτικό κόστος σε περίπτωση που ζητήσει να αλλάξει το ΝΟΜΙΜΟ βάσει ευρωπαικής νομοθεσίας, καθεστώς με τα blogs.


Όταν κάτι δεν σου αρέσει επειδή δεν το...


ελέγχεις δεν ακολουθείς την ίδια πολιτική με αυτή που έχεις συνηθίσει στα άλλα ΜΜΕ. Είναι προφανές ότι κάποιοι από όσους είναι στα blogs δεν τους απασχολεί η διαπλοκή και η συνεργασία με την εκάστοτε εξουσία. Άρα αν τους πιέσεις και τους ζητήσεις ονόματα θα το κάνουν αλλά μετά ...κούνια που σε κούναγε. Νομίζουν ότι θα κλείσουν τα blogs και θα κρυφτεί ο κόσμος στα λαγούμια.


Ας πάρουμε την δική μας περίπτωση. Λογικά δεν είναι τόσο ανόητοι για να θεωρούν ότι το πρόβλημα είναι οι 5-10 ή 100 που γράφουν. Αλλά ο κόσμος που ακολουθεί από πίσω και ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ από το troktiko αφού δεν βάζουμε ούτε το όνομα του ούτε κάποιο άλλο στοιχείο που να τον εκθέτει. Άρα κερδίσαμε την εμπιστοσύνη και δεν πρόκειται να τους πουλήσουμε. Θα φάμε εμείς τις μηνύσεις από την εξουσία. Ε, και; Τον κόσμο που θα συνεχίσει να στέλνει κείμενα και μάλιστα πιο εξαγριωμένος ποιος θα τον σταματήσει;


Εκεί θα ξυπνήσει και ο υπόλοιπος κόσμος που δεν ασχολείται με αυτά και θα πει:


"Κάτσε ρε παιδί μου τι γίνεται εδώ; Έχουμε φασισμό και χούντα και εγώ κάθομαι;"

Θα μπούνε στο παιχνίδι περισσότεροι πολίτες και περισσότερα blogs. Ήδη οι bloggers στην Ελλάδα ξεπερνούν κατά προσέγγιση τους 200.000 αφού σε ένα blog δεν σημαίνει ότι είναι μόνο ένας άνθρωπος.

Άρα ποιος θα χάσει αν τους πάει στην κόντρα; Πάντως όχι τα blogs. Ας προσαρμοστούν στην νέα εποχή και ας καταλάβουν ότι πρέπει να δέχονται την κριτική και να απαντάνε ανοιχτά στον διάλογο αν το επιθυμούν.

Το 2010 δεν υπάρχει καμία χώρα στον κόσμο εκτός από τις υπανάπτυκτες που να φιμώνεις τα blogs. Θα γελάει όλος ο πλανήτης και θα λέει ότι το έκαναν επειδή έχουν οικονομικά προβλήματα και τα blogs τους κράζουν.


Και ποιος θα το κάνει αυτό; Ο Γιώργος Παπανδρέου, ο υποτιθέμενος τεχνοκράτης και λάτρης του διαδικτύου.

Με αυτό το πλευρό να κοιμούνται. Πραγματικό πόλεμο θα έχουμε και ας τρέχουν στα δικαστήρια όσοι θίγονται.

Αλλά μετά έρχονται και άλλα κ.Χάρη Καστανίδη που δεν τα σκεφτήκατε. Τι θα γίνει αν "νομιμοποιήσετε" τα blogs; Θα πρέπει να δίνετε κρατική διαφήμιση ανάλογα με την επισκεψιμότητα τους ενώ όσοι απειλούνται και γράφουν πολλά πράγματα για κόσμο πρέπει να φυλάσσονται. Όπως δηλαδή και οι μεγαλοδημοσιογράφοι.


Το δελτίο της Τρέμη, του Πρετεντέρη ή του Χατζηνικολάου έχει μικρότερη τηλεθέαση από την καθημερινή επισκεψημότητα του troktikou!


Y.Γ: Σε τελική ανάλυση θα είναι όλα τα blogs ελάχιστα πιο προσεχτικά και μετά άντε γεια....

Ήρωες θα γίνουν οι bloggers και κανείς δεν θα έχει το δικαίωμα να μπαίνει στα σπίτια τους.Ότι ισχύει δλδ και στα ΜΜΕ που έχουν δεκάδες μηνύσεις στην πλάτη τους. Δεν το συζητάμε για αγωγές γιατί για να την κάνεις πρέπει από κάπου να ελπίζεις ότι θα τα πάρεις.

πηγή:http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/05/o-xk-blogs.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΔΕΣ ΟΛΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

Ακτοπλοϊκά - Viva Travel