ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ashtray.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ LINK ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK
Join the Linkwise Affiliate Network!

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Παρέμβαση Γ. Καρατζαφέρη: "Να μήν εμποδίζουν της ανακρίσεις ΠΑ.ΣΟ.Κ και Ν.Δ"



Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, δήλωσε πως «υπάρχουν μεγάλα ονόματα, τα οποία δυστυχώς η Πολιτεία δεν βοηθάει στην αποκάλυψή τους».



Να μη βάζουν «εμπόδια» στις ανακρίσεις ζητά από τους πρώην και νυν αρχηγούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης. Απαντώντας σε δημοσιογραφική ερώτηση, ο κ. Καρατζαφέρης υποστηρίζει ότι «υπάρχουν μεγάλα ονόματα, τα οποία δυστυχώς η Πολιτεία δεν βοηθάει στην αποκάλυψή τους. Ούτε ο ΣΔΟΕ ανοίγει τους λογαριασμούς που πρέπει για όσα ξέρουμε ότι υπάρχουν αλλά ούτε και η Τράπεζα της Ελλάδος ανοίγει λογαριασμούς υπευθύνων. Θέλω να πιστεύω ότι είναι μια κομβική στιγμή για την Δημοκρατία. Εάν τολμήσει ο Παπανδρέου και ο Σαμαράς, τότε θα ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση, αλλιώς η κατάσταση θα καθαρίσει εμάς».


Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου του ΛΑΟΣ, κληθείς να σχολιάσει την άρνηση του κ. Σημίτη να πάει στην Εξεταστική, ο κ. Καρατζαφέρης σημειώνει: «Και ο κ. Καραμανλής αρνήθηκε. Νομίζω ότι αυτή η αλαζονεία πρέπει να ελεγχθεί δεόντως και με πολλή σοβαρότητα. Ουδείς είναι υπεράνω των νόμων. Το Σύνταγμα λέει ότι όλοι είμαστε ίσοι».
http://www.kathimerini.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΔΕΣ ΟΛΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

Ακτοπλοϊκά - Viva Travel