ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ashtray.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ LINK ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK
Join the Linkwise Affiliate Network!

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Να μείνει ζητά η Χαρά Νικοπούλου

Σοβαρότατες καταγγελίες, κυρίως εις βάρος της πολιτικής ηγεσίας της χώρας μας, αλλά και του τουρκικού προξενείου της Θράκης, των ψευδομουφτήδων και των εγκαθέτων του τουρκικού κράτους έκανε στην χθεσινοβραδινή εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλα, η υποδιευθύντρια του δημοτικού σχολείου του Μεγάλου Δερείου Θράκης, Χαρά Νικοπούλου.



Ως γνωστόν, η συγκεκριμένη δασκάλα, βρίσκεται στο πομακικό αυτό χωριό από το 2005 και κατά την μέχρι σήμερα θητεία της σ' αυτό, αποτέλεσε «σάκο του μποξ» για το τουρκικό προξενείο αλλά και για τους διαφόρους μουσουλμάνους βουλευτές, τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της Νέας Δημοκρατίας.


Εντύπωση προκάλεσε σε όλους η απόλυτη τεκμηρίωση των καταγγελιών της δασκάλας, σχετικά με την ψυχική αλλά και σωματική βία που δέχθηκε μέχρι σήμερα, η οποία είχε ως αιτία να αποβάλει κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, αλλά και να αποφασίσει να αιτηθεί την μετάθεσή της από το συγκεκριμένο μέρος, για να διαφυλάξει την ασφάλεια των μαθητών της.


Θλιβερές φιγούρες στα απίστευτα που εξιστόρησε στον Κώστα Χαρδαβέλα η Χαρά Νικοπούλου, αποτελούν ο δήμαρχος του χωριού, Πολυλιός, καθώς και οι χριστιανοί βουλευτές του νομού Έβρου, οι οποίοι προσκύνησαν το τουρκικό προξενείο και τον ψευδομουφτή. Αξίζει να σημειωθεί, ότι μεταξύ αυτών αναφέρθηκε και ο κ. Άκης Γεροντόπουλος, προσωπικός φίλος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά.


Η Χαρά Νικοπούλου, με μήνυμα στο κινητό του Κώστα Χαρδαβέλα κατά την διάρκεια της εκπομπής, ζήτησε από την ειδική γραμματέα του υπουργείου Παιδείας, Θάλεια Δραγώνα, να παραμείνει στο Μεγάλο Δέρειο, σε περίπτωση που η κυβέρνηση δεσμευθεί ότι θα διαφυλάξει την ασφάλειά της.


Είναι τραγικό να διαπιστώνει κανείς, αυτό που εδώ και χρόνια είχαμε προβλέψει. Οι γκρίζες ζώνες στην πατρίδα μας διευρύνονται και η εθνική μας συνοχή σε δικά μας εδάφη θυσιάζεται για τα κουμπαριλίκια. Σε κάποιες άλλες χώρες, μετά τις συγκεκριμένες καταγγελίες, οι οποίες, επαναλαμβάνουμε, συνοδεύονταν πάντοτε από σχετικά έγγραφα, θα είχαν παραιτηθεί μία ντουζίνα αρμόδιοι. Δυστυχώς, στην Ελλάδα, τα πρόσωπα αυτά, θα επιβραβευθούν για το επιτυχές έργο τους, να αποβάλλουν από ένα ελληνικό σχολείο, μία δασκάλα που έκανε αυτό που δημοκρατικό σύνταγμα της χώρας μας υπαγορεύει: Διαμόρφωσε την εθνική συνείδηση των μαθητών της.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΔΕΣ ΟΛΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

Ακτοπλοϊκά - Viva Travel