ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ashtray.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ LINK ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK
Join the Linkwise Affiliate Network!

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η Ελλάδα έχει έναν από το χαμηλότερο εάν όχι το χαμηλότερο ποσοστό γονιμότητας στην Ευρώπη. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Αυτό το γεγονός είναι πραγματικά μια από τις μεγαλύτερες απειλές στον Ελληνισμό. Για να διατηρήσετε έναν πληθυσμό χρειάζεστε έναν ποσοστό γονιμότητας 2,1 στην Ευρώπη. Το ποσοστό γονιμότητας στην Ελλάδα από το 2003 εως το 2008 ήταν περίπου 1,34. Εάν αυτός ο τύπος γονιμότητας συνεχιστεί για πολλά έτη θα δούμε μια αιχμηρή πτώση στον πληθυσμό Ελλήνων.



Πρώτον και κύριον, πρέπει να αναφερθεί ότι το ποσοστό γονιμότητας δεν είναι ελληνικό πρόβλημα. Είναι ένα ευρωπαϊκό πρόβλημα. Δεύτερον, πολλοί λένε ότι οι οικονομικοί παράγοντες είναι η αιτία του χαμηλού ποσοστού γονιμότητας. Επιτρέψτε μου να δηλώσω μερικά γεγονότα. Το ποσοστό γονιμότητας για το Αφγανιστάν είναι πάνω από 7,0, ενώ το κατά κεφαλήν ΑΕΠ τους είναι 758 δολάρια. Το ποσοστό γονιμότητας είναι 1,34 για την Ελλάδα ενώ το κατά κεφαλήν ΑΕΠ είναι 30.535 δολάρια. Το ποσοστό γονιμότητας είναι 1,38 για την Ιταλία, ενώ το κατά κεφαλήν ΑΕΠ είναι 30.581 δολάρια. Οικονομικών δεν είναι ένας παράγοντας.


Αν όμως εξετάσουμε το κατά κεφαλήν ΑΕΠ, και το ποσοστό γονιμότητας για τους άλλους Ευρωπαίους, το ποσοστό γονιμότητας πρόβλημα γίνεται φανερό. Οι Έλληνες είναι αλήθινοι Ευρωπαίοι. Έχουμε γίνει αυτό που πάντα θελαμε να είμαστε. Πάντα θελαμε να είμαστε αλήθινοι Ευρωπαίοι. Το πετύχαμε αυτό. Το ερώτημα είναι τι σημαίνει να είναι κανείς Ευρωπαίος;


Το πρόβλημα είναι ότι η Ευρωπαϊκή υπαρξη έχει καταστροφικές συνεπειες. Το ποσοστό γεννήσεων μειώνεται δραματικά σε όλη την Ευρώπη. Αυτό που συμβαίνει είναι αυτογενοκτονια. Αυτογενοκτονια είναι όταν ένας λαός αποφασίσει να προχωρήσει σε ορισμένες ενέργειες που αποδεκαζει τον πληθυσμό της. Θα ήθελα κάτι καλύτερο για την Ελλάδα και το ίδιο θα ήθελε ο κάθε άλλος πατριώτης.


Η Ευρωπαϊκή ύπαρξη μπορεί να συνοψιστεί πολύ λακωνικά. Γυναίκα της "απελευθέρωσης" και καταναλωτισμού. Οι γυναίκες που εχουν "απελευθέρωθει" εξαναγκάζονται σε Πανεπιστήμια και εχουνε την εύκολη πρόσβαση σε αντισυλληπτικά και την πρακτική των αμβλώσεων. Οι Ευρωπαίοι είναι τόσο παγιδευμενοι με την πολυδάπανη ζωή των διακοπών, καλοκαιρινές κατοικίες, νυχτερινή ζωή, και τα αυτοκίνητα που έχουν λιγα επιπλέον έσοδα για τα παιδιά.


Ποιά είναι λοιπόν η λύση; Οι Έλληνες πρέπει να πάψουν να είναι "ευρωπαϊοι". Όλες οι γυναίκες δεν θα πρέπει να ενθαρρύνονται να παρακολουθούν το πανεπιστήμιο. Οι γυναίκες θα πρέπει να βρουν σύζυγο, στα 20 με 25 χρονων. Αντισυλληπτικά και άμβλωση δεν θα πρέπει να είναι άμεσα διαθέσιμες. Ναι. Η λύση είναι δραματική, αλλά υπό το πρίσμα του γεγονότος οτι ο πληθυσμός των Ελλήνων είναι σε μια δραματική μείωση, θα πρέπει να λάβουν οι δράσεις αυτές.
πηγή: http://ypogennhtikothta.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΔΕΣ ΟΛΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

Ακτοπλοϊκά - Viva Travel