ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ashtray.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ LINK ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK
Join the Linkwise Affiliate Network!

Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2010

Καράφλιασαν οι Τροϊκανοί


Οι αστραφτερές υπερτιμολογήσεις θόλωσαν τα μάτια των ελεγκτών της τρόικας !!!!!Τους "καράφλιασε" η απάντηση της Μαριλίζας!


Στον ύπνο έπιασαν την Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου οι Τροικάνοι που τους άρχισε τα αλαμπουρνέζικα περί δικαιοσύνης όταν ανακάλυψαν οτι σε δημόσιο Νοσοκομείο ο εργολάβος μοιραζόταν...

...με τη διοίκηση του Νοσοκομείου 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ για αστραφτερή καθαριότητα!!!


Αξίζει να σημειωθεί ότι για εργασίες καθαρισμού 5.000.000 ευρώ τα αθεόφοβα πιράνχας του δημοσίου είχαν προσάψει ως αποδεικτικό μια και μοναδική απόδειξη μηνιαίων αγορών στην οποία η εταιρεία καθαρισμού φαινόταν να είχε αγοράσει απο μίνι μάρκετ 9.000 χλωρίνες οι οποίες προφανώς χρησιμοποιήθηκαν για την απολύμανση του νοσοκομείου μέσα σε ένα μήνα!


"Αυτά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν"...αναφώνησε ένας από τους ελεγκτές σχολιάζοντας πως το ΔΝΤ ούτε στην Αργεντινή δεν ανακάλυψε τόσο κραυγαλέα σκάνδαλα !!!


Για περισσότερες πληροφορίες μάλλον θα πρέπει να ψάξετε στην Ελληνική Δικαιοσύνη...


Γιατί η Μαριλίζα άφησε άφωνους τους ελεγκτές της τρόικας με αλαμπουρνέζικες δικαιολογίες που εξαγρίωσαν τους ελεγκτές απαντώντας τους λές κι απευθύνεται στον Ελληνικό λαουτζίκο...

Τους είπε " Συμβαίνουν αυτά... δεν το είχαμε ανακαλύψει αλλα τώρα που μας το είπατε να είστε σίγουροι οτι θα στείλω την υπόθεση στην Ελληνική Δικαιοσύνη"


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...μα και πάλι...ΕΛΛΗΝΙΚΟ !!!

Από: http://tiresias-press.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΔΕΣ ΟΛΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

Ακτοπλοϊκά - Viva Travel