ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ashtray.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ LINK ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK
Join the Linkwise Affiliate Network!

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Η Suri Cruise πλέον,μπορεί να αγοράσει και ολόκληρο το μαγαζί!

Η αλήθεια είναι πως κάτι παρόμοιο δεν το έχουμε ξαναδεί στην μακρά και λαμπερή ιστορία του Hollywood. H κόρη του Τom Cruise και της Κatie Holmes, που εδώ και λίγους μήνες έχει συμπληρώσει τα 4 της χρόνια, κυκλοφορεί πλέον όχι μόνο με κάποιες δεκάδες δολάρια στο πορτοφόλι της αλλά και με δική της πιστωτική κάρτα. Σύμφωνα με τα όσα η ίδια η μητέρα της δήλωσε, θέλει η κόρη της από μικρή να μάθει την αξία του χρήματος και να νιώθει άνετη να κάνει ακριβώς εκείνο που αισθάνεται.



Η χαϊδεμένη Suri, έχει εμφανιστεί ουκ ολίγες φορές κρατώντας πανάκριβες τσάντες, που συχνά ανταγωνίζονται σε αξία τις τσάντες που κρατούσα οι 4 fashionistas στο Sex and the City. H Suri, μάλιστα, είναι τόσο καλά «δασκαλεμένη» από τη μητέρα της, που πλέον, αν και ακόμα πηγαίνει στο προνήπιο, δείχνει να μπορεί να «υποστηρίξει» το στυλ, μιας τσάντας αξίας κάποιων χιλιάδων δολαρίων.

Όσο για τους γονείς της, εξακολουθούν να υποστηρίζουν τη συγκεκριμένη τακτική διαπαιδαγώγησης, ενώ μέχρι στιγμής, όπως δηλώνουν, δεν της έχουν χαλάσει κανένα χατίρι. Έτσι πλέον, η 4χρονη δεσποινίδα Cruise, κυκλοφορεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης, με τη δική της πιστωτική κάρτα. Το πιο πιθανό βέβαια, είναι το κοριτσάκι, αν το ρωτούσαν πραγματικά τι θέλει, θα ήταν να παίξει στην παιδική χαρά με τις φίλες της και να απολαύσει ένα χρωματιστό γλειφιτζούρι, όμως όπως φαίνεται οι γονείς της, προβάλλουν στη μικρή, τις δικές τους ανάγκες και ανασφάλειες. Το μόνο καλό, είναι ότι έχουμε καιρό να τη δούμε να φοράει τις ψηλοτάκουνες γόβες της….


PHOTO PARRIS PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΔΕΣ ΟΛΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

Ακτοπλοϊκά - Viva Travel