ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ-ΜΕ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ashtray.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ LINK ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK
Join the Linkwise Affiliate Network!

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ


Η "Αθηναϊκή Λέσχη" ή αλλιώς η "Λέσχη των Αριστοκρατών" απέκτησε νέα μέλη. Μεταξύ άλλων είναι και οι: Γιώργος Καρατζαφέρης, Γεράσιμος Αρσένης, Γιάννης Ζαφειρόπουλος, Γεώργιος Πουκαμισάς, Πρέσβης της Ελλάδας στην Ρουμανία, Μιχάλης Σάλλας, πρόεδρος τράπεζας Πειραιώς, Δημήτρης Ψυλλίδης, στέλεχος UBS, Οδυσσέας Αθανασίου, διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development, Αθανάσιος Ψαρρός, Διευθυντής Συστημάτων των Πληρωμών της Τράπεζας της Ελλάδος, Γεώργιος Χατζηνικολάου, νέος επικεφαλής μάνατζμεντ της Tbank (πρώην Aspis), Αθανάσιος Πάλλας , σύμβουλος επενδύσεων της HSBC και πολλοί άλλοι εφοπλιστές. Οι εκλογές για τα νέα μέλη γίνονται πάντα δύο φορές το χρόνο και ο λόγος που κάποιο μέλος μπορεί να διαγραφεί είναι είτε επειδή δεν πληρώνει τη συνδρομή του, είτε επειδή δεν βρίσκεται πια στην ζωή. Τα μέλη δεν δεσμεύονται άρα μπορεί ανά πάσα στιγμή να αποχωρήσουν από την Λέσχη.
Η Αθηναϊκή Λέσχη θεωρείται το club συνάντησης των ισχυρών στον προγραμματισμό διαλέξεων και δεξιώσεων με ευρεία θεματολόγια από την κοινωνική και επιστημονική ζωή του τόπου μας.




ΝΑΤΟ ΛΟΙΠΟΝ "ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΑΝΟΠΩΛΗ" ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ,ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ!


ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ,Ο ΜΕΓΑΛΟΣ...ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ!



ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΙΚΗ Ή ΟΧΙ Η ΛΕΣΧΗ,ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ:ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ!



ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ'ΧΕΙ,ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ...ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ:ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΟΣ ΣΤΗΝ "ΕΛΙΤ" ΤΩΝ ΠΑΜΠΛΟΥΤΩΝ,ΑΥΤΟΣ,ΤΟ...ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!


ΛΙΓΟ ΤΟ'ΧΕΤΕ;ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΞΑΝΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ "ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ" ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΤΑΙ "ΡΗΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ",ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΛΕΣΧΗΣ;



ΠΡΟΧΩΡΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ:ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!



ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΔΕΣ ΟΛΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

Ακτοπλοϊκά - Viva Travel